2821
2789
منم دقیقا همینم تو این دوره م چند بار به خودکشی فکر کردم در این حد حالم داغون میشه

منم همینطور بعدش که خوب میشه و حتی دوماه حالم خوبه میگم دیوونه میخواستی الکی الکی بدبختمون کنی:(

یه مدته جو سایت پر شده از pms خبریه ؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چندسالته؟سابقه کبدچرب داری؟ اضافه وزن چی؟

۲۲ سالمه 

نه کبد چرب ن اضافه وزن هیچکدوم ندارم 

از اون جهت میگم داغونه که داروهایی ک برا کبد ضرر داره زیاد مصرف کردم و چند باری هم  ا..ل...ک..ل 

۲۲ سالمه نه کبد چرب ن اضافه وزن هیچکدوم ندارم از اون جهت میگم داغونه که داروهایی ک برا کبد ضرر داره ...

سونوگرافی بده برای کبدت 

من ۵ماه پیش دادم گرید دو بودم با طب سنتی الان گرید ۱ شدم خداروشکر 

آخه یه دردیه که واقعا بالاتر از خودش نیست

دقیقا 

کسایی ک تجربشو ندارن نمیتونن درک کنن چی میگیم 

ببین چیه ک دعا میکنیم زود پریود شیم از اون حالتا خلاص شیم 

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

آخه یه دردیه که واقعا بالاتر از خودش نیست

خیلی تو درد pms اذیتی عاسیسام ؟ بعد اون لحظه دلت چی هوس می کنه ؟🤭🤣

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

دقیقا کسایی ک تجربشو ندارن نمیتونن درک کنن چی میگیم ببین چیه ک دعا میکنیم زود پریود شیم از اون حال ...

واقعا صد رحمت به خود پریود 

حال pmsجوریه انگار شوهر نداشتت مرده  پریود میشی میفهمی خواب دیدی

اینجا یه دارو پیشنهاد داده بودن به اسم پریمنتامن هنوز نگرفتم ولی ازش خیلی تعریف کردن

خوبه واقعا ؟ چون قیمتش گرون نیست من حتی به این قرص و مکملای گرون قیمت تر که برا پوست و مو و ناخونن هم اعتمادی ندارم

خوبه واقعا ؟ چون قیمتش گرون نیست من حتی به این قرص و مکملای گرون قیمت تر که برا پوست و مو و ناخونن ه ...

من اینجا سرچ کردم خیلی ازش تعریف کرده بودن

من وقتی حال روحیم به خاطر pms خرابه با ب۶ هم بهتر میشم