2789
عنوان

کراشم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 22 پست
خب پس چرا پشتم باید بره اونطوری حرف بزنه که مثلا یهو به دوستم بگهدلم برای *سارینا*تنگ شده؟

بهتر بی تفاوت باشی زبان بدن بهتر راه ارتباطی 

و شما بدون حرف زدن دارید حرف دلتون بیان میکنید

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بهتر بی تفاوت باشی زبان بدن بهتر راه ارتباطی و شما بدون حرف زدن دارید حرف دلتون بیان میکنید

یجا خونده بودم که اگر دائما کسی تو فکرتون باشه ممکنه این حس دو طرفه باشه

خوش بحالتون همه تعطیلید،دنیاداره هوش مصنوعی درست میکنه اینادنبال اینن کراشم چی گفت،چی کرد،چی پوشید،م ...

الان به شما ارتباطی داره؟

شما برید به دنبال علم و تکنولوژی 

سطح دغدغه هرکس متفاوته 

فکر میکن همه اون افرادی که در دنیای تکنولوژی عالی و زبانزد هستن مسئله پارتنر و خانواده براشون مهم نبوده؟

یجا خونده بودم که اگر دائما کسی تو فکرتون باشه ممکنه این حس دو طرفه باشه

در کل  اکر میخوایید بدونیید دو طرفه باید ی ندت رو خودتون متمرکز بشید وگرنه ب جایی نمی رسید

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.