2777
2789
سلامیه کاربری هم بود به اسم و تاپیک های شما، چند دقیقه پیش دیدمشون، دندانپزشک(Dentist) و ۲۷-۸ ساله؟! ...

خیر عزیزم  من از اول همین مشخصات رو گذاشتم احتمالا اشتباه دیدید☺️

مطمئنید بنده بودم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپ ترین و راحت ترین تخصص از نظر شیفت ، درآمد و... تخصص شماست رتبتونم احتمالا خیلی عالی بوده

بله خیلی خوب بود رتبه من اما اطرافم دوستانی دارم که تخصصای دیگه دارن و به نظرم اونا بهترن البته اونا هم حس منو دارن😅

اشتباه میکنی عزیزمقطعا پیشرفتت توی پوست بیشتره چون امروزه مردم به پوستشون خیلی بیشتر از جاهای دیگه ا ...

به دلیل اینکه کلی از کارای مارو ارایشگرا و افراد بدون تخصص هم انجام میدن حس میکنم اون ارزش قبل رو نداریم

استارتر عزیز حالا که شما درماتولوژیست هستین میشه چند تا توصیه پوستی بکنید راجع به جوش های صورت؟ آخه تو فضای مجازی خیلی پیشنهادات محصولات مختلف رو میدن... می‌خوام بدونم نظر متخصص چیه

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

منظورتون پیشنهاد محصول هست؟

بله کلا پیشنهاد محصول بدون نسخه پزشک درسته یا نه؟ چون خیلی وقتا پزشکا نسخه یکسان میدن به افراد مختلف 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

به دلیل اینکه کلی از کارای مارو ارایشگرا و افراد بدون تخصص هم انجام میدن حس میکنم اون ارزش قبل رو ند ...

نه جانم قطعا که شما اصلا قابل مقایسه با اون افراد نیستین 

من که خودم به شخصه حتی لیزر هم حتما پیش پزشک توی کلینیک انجام میدم نه توی آرایشگاه ها

آقا برهان...عشق مامان
بله کلا پیشنهاد محصول بدون نسخه پزشک درسته یا نه؟ چون خیلی وقتا پزشکا نسخه یکسان میدن به افراد مختلف

محصولاتی که پزشک ها میدن قاعدتا با معاینه پیشنهاد میشه اما مهم ترین موضوع این هست که شما باید مرجع جوش هارو بدونید چون گاهی جوش های صورت ریشه هورمونی دارن که کلا به متخصص پوست ممکنه مرتبط نباشه و پزشکانی مول زنان و غدد…. بررسی میکنن اما راجب کرم های روتین پوستی

خیلی از بیمارای ما روتین های چند ده میلیونی دارن اما صورتشون پر از لک و جوش هست پس بهتره به جای هزارتا محصول یک چیز مناسب انتخاب کنید و مهم ترین محصولات ضد افتاب و ابرسان هست و در کنارشون مرطوب کننده من به شخصه برند اوریاژ و کلینیک رو توصیه میکنم اما مجددا باید پوست شما بررسی بشه ولی با موج تبلیغات اینستاگرام پیش نرید محصولاتی مول اینی حلزون و …. روی درصد کمی جوابگو هست و اکثرا موج تبلیغات هست که هر چند وقت یکبار یک محصول معرفی میشه