2777
2789
عنوان

تی وی چه مارکی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سامسونگ

سامسونگ متاسفانه دیگه اصلش کم پیدا میشه و احتمالا برای شما هم فیک بوده

برای ماهم سامسونگ هستش که راضیم

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

هرچی میگیری فقط مارک ناشناخته نگیرکه بعدانتونی قطعاتشوپیداکنی

شوهرم تلویزیون نیوس گرفته الان ۳ساله کنترلش خراب شده  نتونستم پیداکنم مال خودشو.😮‍💨😮‍💨همون روزاول که اوردش بهش گفتم چراخریدیش مارکشوتوبازارندیدم بهم اخم کردگفت یجوری حرف میزنی انگاربازارخریدفروش تی وی دست توهست که تاحالاندیدی.😤😤😤

فقط اسنوا بگیر   

ما انواع برندها رو خانوادگی امتحان کردیم از سامسونگ بگیر تا جی پلاس و سام و...

بالاخره همشون تصویر نشون میدن

اما اسنوا به روز ترین امکانات تلویزیون های جهان رو بهت نشون میده که خیلی تلویزیون های دیگه ندارن؛

ببین اسنوا یک برنامه داره به اسم دان تی وی...

این برنامه فقط روی تلویزیون های اسنوا و دوو هست.

انواع فیلم های سینمایی و سریال های شبکه های نمایش خانگی و موسیقی و انیمیشن ها رو مثل شبکه های تلویزیونی به راحتی روی تلویزیون ات داری...

رایگان و استفاده ساده و راحت...

وقتی تلویزیون اسنوا یا دوو رو بخری دو تا کنترل بهت میدن یکی ساده و یکی کنترل حرفه ای که با هر دوش میشه کار کرد.

وضوح صفحه تلویزیون اش هم جزو جدیدترین مدل های جهانی هست.

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

سامسونگ متاسفانه دیگه اصلش کم پیدا میشه و احتمالا برای شما هم فیک بودهبرای ماهم سامسونگ هستش که راضی ...

من و داداشم و خواهر شوهرم سامسونگ اصل نو قدیمی‌ داشتیم برای هممون لکه افتاد روش و لکه ها بزرگ میشد روی صفحه تلویزیون!!!!!

من هیچ برند دیگه ای ندیدم رو صفحه اش لکه های وحشتناک بیفته به جز سامسونگ های افتضاح!

تلویزیون فقط ۷۵ اینچ جی پلاس

جی پلاس خیلی خوبه 

ولی ۷۵ اینچ بستگی به متراژ پذیرایی داره ؛

اگر خونه بالای ۲۰۰ متر باشه میشه تلویزیون بالاتر از ۶۰ اینچ خرید

من و داداشم و خواهر شوهرم سامسونگ اصل نو قدیمی‌ داشتیم برای هممون لکه افتاد روش و لکه ها بزرگ میشد ر ...

اتفاقا برای مامانم اینا TCL بود برای اونا هم هی خط های رنگی میفته و بزرگتر هم میشه 

دیگه نمیدونم چرا یه عده راضین یه عده نه

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
خونه ما ۴۸ متره حالش تلویزیونمون ۷۵ هست تی وی بزرگ حرف نداره

به چشم آسیب میزنه

تو اینترنت ببین بستگی به اندازه تلویزیون باید مبل و صندلی رو عقب تر بچینی مثلاً برای ۵۰ اینچ باید حدود ۳ متر عقب تر از صفحه تلویزیون باشی