2777
2789
متاسفانه علاوه بر ضررهای جسمی باعث افت قیمت اون خونه و خونه های اطراف هم میشه. کسی سراغ این خونه ها ...

آره 

مامانمم میگه

اگه خودش تو اون خونه بود

کمتر دلم میسوخت

😕😕😕😤😤

ولی شما شکایتتون رو بکنید و همه چی رو تو لایحه بنویسید . اینکه خودش تو این خونه زندگی نمیکنه و به حقوق ما و همسایه ها تجاوز شده و افت قیمت خونه ها و ... شاید فرجی شد

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها دكل اصلي تلفن ثابت مال مخابرات هم ضرر داره؟

نه اونا امواج ندارن . انتقال از سیم مسی هست

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
اینکه دولتی نیست..دکل ایرانسل خصوصی محسوب میشه..کارشونم قانونیه..چون تو خونه هست و مطمعن باش بدون اج ...

عزیز من ربطی به دولتی و خصوصی نداره. هر دکلی هر جایی که بخواد قرار بگیره باید محیط زیست مجوز بده و محیط زیست نمیتونه جایی که کاربریش مسکونی هست واسه دکل مجوز بده. و اگر بده خلاف کرده. بله خیلی جاها توی جاهای مسکونی هست چون مردم از حقوق خودشون مطلع نیستن.

شماها اگر بی دلیل جلوشون بگیری بگی نباید دکل بزنی قطعا بجای نمیرسی باید از قوانین مطلع باشید و حرفتو با دلیل بزنی. پیشنهاد من فقط اقدام از طریق دادگاه با اشاره به قوانین محیط زیسته. من تجربشو داشتم

خدایا از رحمتت نا امید نیستم
سلام عزیزم شما شکایت کردین اومدن دکل رو برداشتن؟ سرکوچه ما هم زدن  من همه بیماری‌ها رو ربط می ...

اره اصلا دکل نزدن 

همه همسایه ها شکایت کردن 

نتونستن بزنن

دوست عزیز ایرانسل با مالک اون خونه قرارداد بسته و هر ماه داره خدادتومن پول میگیره مالک ، شما وقتی قرارداد میبندی امضا میکنی و قبول میکنی شرایط رو و هیچ جور دیگه ای نمیتونی بزنی زیرش . مگر اینکه قرارداد بعدی رو نبندی .

دوم اینکه اصلا اصلا این دکل ها و فرکانس ها خطری برای انسان نداره