esmamnist مدیر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 55 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 72 پست بچه ها خیلی خفن حس شیشمم قویه اونایی ک قصد مچ گیری دارن کامنت نذارن😏محدود جواب میدم😘 1403/11/11 | 00:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
esmamnist مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 55 آره نیست واقعاخیلی وقته ک نیستچی میشه تهش؟خوب نمیشیم؟خوب گفتی واقعا ک کم شانسمبخت سیاهه دیگ همینجوری میگم ک ولش کنبسپارس ب زمانتلاش کن برای کمرنگ کردنش
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8630 حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟ اگه اره کی پیشنهاد میده بهم ؟ .
mahsa12727 عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 238 دل شکستهمهربون ولی رفتارت تنده کم شانساحساسیبا درک و بینش اسم اکسمچیه ایا باهاش بک میزنم رنگ لاکم
lightness عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4247 همینجوری میگم ک ولش کنبسپارس ب زمانتلاش کن برای کمرنگ کردنش ولی دلم میخواد همیشه بمونه تو زندگیم:`)کاش اینطوری نمیشدپس حس میکنی وضعیت رابطمون بهتر نمیشه؟ برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)
esmamnist مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 55 ولی دلم میخواد همیشه بمونه تو زندگیم:`)کاش اینطوری نمیشدپس حس میکنی وضعیت رابطمون بهتر نمیشه؟ نه سعی کن فراموشش کنی دنیا ب اخر نمیرسه باور کن
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8630 نه سعی کن فراموشش کنی دنیا ب اخر نمیرسه باور کن جواب منو ندادی بگو لطفا ممنونم🥲🌼حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟ اگه اره کی پیشنهاد میده بهم ؟ .
lightness عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4247 نه سعی کن فراموشش کنی دنیا ب اخر نمیرسه باور کن خودمم خیلی وقته فهمیدم ولی ادامه دادم درمورد ازدواجم میتونی بگی؟زمانو مشخصات همسرو اینجورچیزا برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)
esmamnist مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 55 خودمم خیلی وقته فهمیدم ولی ادامه دادم درمورد ازدواجم میتونی بگی؟زمانو مشخصات همسرو اینجورچیزا نه نمیخوام چرت و پرت تحویلت بدم دنبال این چیزا نباش تو سایتزمان بگذره حالت خوب میشهباور کن زمان درستش میکنه
lightness عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4247 نه نمیخوام چرت و پرت تحویلت بدم دنبال این چیزا نباش تو سایتزمان بگذره حالت خوب میشهباور کن زمان درس ... دیگ منم مثل قبل نیستمولی بازم خیلی آدم خوبی بودروزایی که خوب بودیم واقعا محشر بود از همه لحاظهمیشه ی گوشه از قلبم میگم کاش تو همون روزا مونده بودیم برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)
esmamnist مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 55 دیگ منم مثل قبل نیستمولی بازم خیلی آدم خوبی بودروزایی که خوب بودیم واقعا محشر بود از همه لحاظهمیشه ... شاید دلت واسه حس اون روزا تنگ شده نه اون ادم صرفا
lightness عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4247 شاید دلت واسه حس اون روزا تنگ شده نه اون ادم صرفا سرکار میرم؟هم حس اون روزا هم خودشآدمایی ک برام دردسر درست کردن چی میشن اخرش؟ظالما میبرم یا منی ک بهم ظلم شده؟ برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)