2777
2789
عنوان

خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا خودشون رو از آدم بزرگ مخفی میکنند ولی به بچه ها نشون میدن ندیدی بچه‌ها همیشه میگن یه کسایی رو م ...

بابا نصف شبی چیه اینا رو به طفلی ها میگی، خودشون به حد کافی ترسیدن، گناهه و حق الناس، لرزه به جون بینواها میندازی، کمک و دلداری نمیدی اینارو هم نگو، من یه زن بزرگ شوهرم کنارم هس با خوندش میترسم چه برسه به دوتا بچه تنها 

ممنون دارم میخونم خداخیرت بده

شما دوتا خواهر دوتا دختر تنها تو خونه ویلایی خانوادتون ولتون کردن کجا رفتن اخه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

چیزی نیست استارتر جان خداوند پشتیبان همه هست 

واینکه عزیز در هارو همه رو قفل کنید دیگه ،از پشت هم قفل بندازید ،ذکرهایی که گفتند رو بخونید ،آیت الکرسی هم بخونید 

از ترس واسترس خیال کردین عزیزم ،هیچی نیست 

استارتر نفهمیدم خونه ویلایی تنها هستید ببین همه درها از داخل قفل کنید حتما با موبایل به چندتا بزرگ‌تر زنگ بزنید در جریان باشند هم والدین هم عمو دایی کسی توکل به خدا چیزی نیست 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

شما دوتا خواهر دوتا دختر تنها تو خونه ویلایی خانوادتون ولتون کردن کجا رفتن اخه

کاری براشون پیش اومد مجبور بودن برن به ماهم گفتن بیا بریم ما نرفتیم الان مثل سگ پشیمونم 

این کاربری دست دونفره