2777
2789
عنوان

جاری بعدی😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 63 پست

😂😂😂😂😂

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

عزیزم تو همه خانواده ها وقتی ی عضو جدید میاد همینطوریه چه عروس جدید که با جاریا مقایسه میشه چه داماد جدید که با باجناقا مقایسه میشه این وسط شما باید زرنگ باشی روابطتو با شوهرت قوی تر کن تو جمع بیشتر بهش احترام بزار و با خانواده همسرت توی تیم باش چون اگه فکر کنن تکی بیشتر مقایسه ها اتفاق میافته به جاری جدیدم محبت کن ونکته :به هیچ عنواااااااان بد خانواده همسرتو و خوده همسرتو و راز هاتو بهش نگو حتی اگر فکر کردی ماه ترین دختر دنیاست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه جاری داشتم چهارده سالش بود من هیچی نمیگفتما حالا بقیه:هه هه هه فکر کردی تو جاریا فقط تو تک دختری پریسا هم تک دختره شوهرش فکر کردی فقط تو گواهینامه داری زن من هنوز نمیتونه ثبت نام کنه وگرنه رانندگیش از تو هم بهتره 

وایییییییی تکتم اصلا تو خوابم نمیدید که جاری از خودش خوشگلتر و قرطی تر پیدا کنه و همه غش غش میخندیدن :)

عزیزم تو همه خانواده ها وقتی ی عضو جدید میاد همینطوریه چه عروس جدید که با جاریا مقایسه میشه چه داماد ...

اوکی.من اهل بدگویی نیستم.

امیدوارم یه جاری خوب هم گیرم بیاد😊😊😊

ولی از مقیسه شدن سر ریم و رسومات و مثلا اون جهازش بهتراز توئه و .... اینجورمسایل بدم میاد امیدوارم ازاین حرفا پیش نیاد.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
اخه جالبه با اینکه بعد از منه یک سال از من بزرگتره ولی نمیدونم چرا اینجوریه بالاخره وظیفه یکی نیست ...

عزیزم اشتباه از خودمون هستش از روز اول کار کردیم خانواده شوهر پرتوقع شدن.تو خونه مادرشوهر وظیفه یک عروس نی از جاریش پذیرایی کنه

اگر سیاست داشته باشی ورود جاری جدید حتی جای شما رو هم تو خانواده سفت تر هم میکنه 

اوکی .

من یه جاری داشتم چهارده سالش بود من هیچی نمیگفتما حالا بقیه:هه هه هه فکر کردی تو جاریا فقط تو تک دخت ...

وا چه بیشعور بودن😞

من جاری دومم. در این حد بگم که همه جا دست جاریم تو دست مادر شوهرمه ولی حتی جلوی جمع سلام به من نمیکنه. انقدر فرق گذاشتن که حالم ازشون به هم میخوره

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

دوماه بعدم دختره به برادر سوهرم گفته بود من با چندتا پسر  دوست بودم و س... هم داشتیم اونم تا اونجایی که میخورد زده بودش و بعد طلاق بعدشم همه میگفتن پریسا اول بین هفت تا جاری سر بود بعد تکتم که طلاق گرفت و خطر از سرش گذشت!!

و واکنش من به همه این چرندیات پوزخند بود فقط 

دوماه بعدم دختره به برادر سوهرم گفته بود من با چندتا پسر  دوست بودم و س... هم داشتیم اونم تا او ...

وای عجب اتفاقاتی میافته.خدا صبرت بده.

خانما بازهم بیاین از تجربیاتتون بگین من فعلا میرم بخوابم بعدا میخونم ممنون.

اخی از الان نگران حرفای بعدی ولی نگران نباش حتما پیش میاد خخخخخ 

بعد من دوتا جاری اومد باز بیچاره ها سرکوفت جهیزیه و فامیل و مامان بابای منو میخوردن نه اینکه جهیزیه گرون و همه کارخونه دار و اینا باشیما نه اتفاقا هنه زیر خط فقریم منتها اونا خیلی پایین تر بودن 

اخرین بار که بار مقایسه شد سر سیسمونی بود هنوزم هنوزه اون دوتا جاریم دارن سرکوفت میخورن که بابای تکتم سیسمونی کامل داد ولی شماها نهحتی شوهرخودشونم سرکوفت میرد 

سیسمونی هم لاکچری نبودا در حد پنج تومن ولی اونا یه تومن داده بودن فقط 

تو خانواده شوهرمن داداش بزرگا انگار از زنداداش کوچیکا طلبکارن نخود اش میشن بهونشونم اینه اگهبه داداشمون برسه یعنی به ما رسیده

من اواین عروس خانواده شوهرمم .خواهرشوهرم ندارم. همش فکرمیکردم جاری بیاد بیشتر خوش میگذره خونه پدرشوهرم اینا. ولی اصلا اینطور نبود. اوایل حتی به من نگاهم نمیکرد. فقط یه سلام . خداحافظ. خیلی بهش محبت کردم دیگه دوتا کلمه شاید یه چیزی بگه. ولی همچنان اگه توی جمع بیست نفر باشن مثلا همه رو میبوسه بجز من. نمیدونم چرا انقدر نسبت به من گارد گرفت از اول.شاید بخاطر اینه که از لحاظ بقیه اون موقعیت اجتماعی و شغلی و خانوادگیش بهتره. البته من خودم قبول ندارم اینو. سرتر بودن ادما به انسانیت و اخلاقشونه نه پول و مقامشون. اوایل خیلی با من رقابت میکرد ولی وقتی دید من هیچ رقابتی باهاش ندارم و خانواده شوهرو با کمال میلللل دودستی تقدیمش کردم بهترشده.