2777
2789
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1398802/چله-زیارت-عاشورا-به-روش-آیت-الله-حق-شناس-که-صد-در ...

مرسی عزیزم💙❤💜💛💚

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1398802/چله-زیارت-عاشورا-به-روش-آیت-الله-حق-شناس-که-صد-در ...

ممنون مهربون

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی حاضره برامن یک هفته نایب بشه زمانی که گفتم منم برا اون اینکارو میکنم

اگر‌نایب صلواتی میخواین بمن پیام بدین عضو گروهی هستم شمارو هم عضو کنم

خودتون بهم باید در مقابل نایب صلواتی بشین تا مدیون نشین

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
اگر‌نایب صلواتی میخواین بمن پیام بدین عضو گروهی هستم شمارو هم عضو کنم خودتون بهم باید در مقابل نایب ...

عزیزم شما نائب زیارت عاشورای حق شناس میشناسی بهم معرفی کنی؟ 

دعای شما نی نی سایتا میگن خیلی مقبوله اگر امضام خوندی دعام کن🤲🌸

عزیزم شما نائب زیارت عاشورای حق شناس میشناسی بهم معرفی کنی؟ 

سلام بله پیام بدین بهتون معرفی کنم 

درخواست دادم

ی کانالی هم هست اونم اینجا برات میزارم

Naye_ban

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
سلام بله پیام بدین بهتون معرفی کنم  درخواست دادم ی کانالی هم هست اونم اینجا برات میزارم N ...

ممنونم. من ایتا دارم و تلگرام کجا بهتون پیام بدم؟

دعای شما نی نی سایتا میگن خیلی مقبوله اگر امضام خوندی دعام کن🤲🌸

2790
2778
2791
2779
2792