2777
2789
[QUOTE=370177481]بقره پخش کن تو خونه 44روز [/QUOTE چرا بعضیا میگن پخش کردیم اتفاق بد افتاده؟

پخش کنن برای دفعه خب تا دفع شه اتفاقای ناخوش میوفته معمولا مثلا صدای ترسناک میشنون و اینجور چیزا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کل سوره باید پخش بشه یا فقط چند ایه؟

خوشگلم بقره رو‌دانلود کن 44روز بذار داخل خونه پخش شه کامل

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چشم اما بقره خیلی زیاده فکر کنم ۲_۳ساعت طول بکشه نه؟

نمیدونم خوشگلم بذار رو دور تند 😁 

به والله به والله به والله اگر نماز خون باشیم اگر روزانه قرآن تلاوت کنیم  حتی تلاوت روزانه چهار قل و آیه الکرسی و ان یکاد هیییچ دعا و طلسمی کار نمیکنه  حالا میخواید بهم حمله کنید ،حمله کتید 

عزیزم یعنی یه بار نمیشه؟

چی یه بار نمیشه خوشگلم ؟متوجه نشدم