[QUOTE=370177481]بقره پخش کن تو خونه 44روز [/QUOTE چرا بعضیا میگن پخش کردیم اتفاق بد افتاده؟
پخش کنن برای دفعه خب تا دفع شه اتفاقای ناخوش میوفته معمولا مثلا صدای ترسناک میشنون و اینجور چیزا
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
خوشگلم بقره رودانلود کن 44روز بذار داخل خونه پخش شه کامل
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
چشم اما بقره خیلی زیاده فکر کنم ۲_۳ساعت طول بکشه نه؟
نمیدونم خوشگلم بذار رو دور تند 😁
به والله به والله به والله اگر نماز خون باشیم اگر روزانه قرآن تلاوت کنیم حتی تلاوت روزانه چهار قل و آیه الکرسی و ان یکاد هیییچ دعا و طلسمی کار نمیکنه حالا میخواید بهم حمله کنید ،حمله کتید