2777
2789
عنوان

تورکااا😍🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 106 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از زبون و لحجه تورکا خوشم میادشنیدم خوشگلید🥲🤝

زبون که خیلی سختههه
مرسییییی

اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂

😐😐😐😐😐😐

ما ترکا ق رو غلیظ میگیم میشه گ

واسه همین نوشتم عشگ به جا عشق😐😐😐

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

سالام باجی 

من نن سالام اولسون تورک لَرَ بی سوخ هاوانین ایچیندَ

او طرف لر سوخدی ایندی هه؟

اورگیم داریخدی سوخ هاویا

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂

بیست و چهار سال تو ترکا زندگی کردم واقعا اذیت میکنن غریبه رو

نههه فقط بعضیاااشون همشون اینطوری که شما میگین نیستن

اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂

گوت گوت گوت یین🙂

😐😐😐

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
@niniyar

چیشد دقیقا چی برداشت کردید؟ 

عشگ تیکه کلام آقای صالحی بود اونم ترکه😐😐😐😐😐

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

چیشد دقیقا چی برداشت کردید؟ عشگ تیکه کلام آقای صالحی بود اونم ترکه😐😐😐😐😐

آقای صالحی کیه 

یعنی خر خر

از واژه های پرو کسی ،کانفیگ ، عمان، ناو ، غنی سازی ،توافق ،موشک ،کانال ۱۲ ،سال بعد ، ۴۰۴ متنفرم ....

من کامنتم رو حذف کردم فکر نمیکردم اینقدر نفهم باشید که زبون خودمون رو نفهمید