لاوین_هستم مدیر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11558 عنوان آگهی عروس هلندی گمشده در دیوار 😂😂 | مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 17 پست پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚 1403/11/10 | 15:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لاوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11558 ناراحتی و درد دیگران خنده ندارهیه ذره شعور خریدنی بود از جیبم میزاشتم بهتون اضافه بشه منم باید ب شما بدم از شعورماون شات بود من اون پیام رو نفرستادم پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
لاوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11558 چه بیشعور اون بنده خدا الان خیلی ناراحته اره واقعا اون بیشعوری ک پیام داده اینجوری. گفته پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
لاوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11558 دوستان من شات رو از یه جا بر داشتم اصلا من پیام ندادمچقدر بعضیا واقعا بی فرهنگن که زود قضاوت میکنن بیشعورای پست پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚