2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

برو دکتر متخصص نرولوژی دارو میده

نه فقط قرص اعصاب میدن.من با شوهرم پیش دوتا از بهترین متخصصا رفتیم همشون داروی اعصاب میدادن ادم انگار فلج میشد.افسردگی شدید و.....

منم دیگ قرصاشو نخوردم

جآنِ من است او💍❤

منم میگرن دارم.فعلا ک با مسکن اوکیش میکنمولی بکی از استادام بهم میگفت برو زالو درمانی ولی نرفتم هنوز

من حجامت کردم هر دارویی هم بوده خوردم 

فقط باید رعایت کرد 

میگرن غذایی 

میگرن اعصاب 

میگرن هورمونی 

باید بدنت رو بشناسی و چیزی که باعثش میشه رو حذف کنی مثل نوشابه کاکایو ریحان سیر عطر بی خوابی بی غذایی. اعصاب خوردی ....

.

من حجامت کردم هر دارویی هم بوده خوردم فقط باید رعایت کرد میگرن غذایی میگرن اعصاب میگرن هورمونی باید ...

منم وقتایی ک استرس میگیرم یا با شوهرم دعوامون میشه یا وقتایی ک تو خواب سرمو بد میزارم گردنم خشک میشه میگیرنم عود میکنه

بدنبینی نزدیک ی روز سردرد میگیرم

جآنِ من است او💍❤

نه فقط قرص اعصاب میدن.من با شوهرم پیش دوتا از بهترین متخصصا رفتیم همشون داروی اعصاب میدادن ادم انگار ...

من سه ماه دارم میخورم دوتا مکمل یه بتابلاکر و یه ضد افسردگی...حملاتم کم شده شدتش کم شده خیلی راضیم

منم وقتایی ک استرس میگیرم یا با شوهرم دعوامون میشه یا وقتایی ک تو خواب سرمو بد میزارم گردنم خشک میشه ...

برا بد افتادن گردن روغن ماساژی بگیر 

من موقع استرس دیازپوکساید یا باکلوفن میخورم 

دعوا با شوهر هیچ راهی کشف نشده فعلا 😂😂

دکتر من گفته بعد از یایسگی تموم میشه دردهای میگرن 

چون بیشتر بهم ریختگی هورمونی و کمخونی دارم 

.