jojiiiii مدیر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 229 عنوان فیلم ترسناک | مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 21 پست یه فیلم شدید ترسناک معرفی کنین 1403/11/10 | 12:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بینامم۶۴ عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 1432 سلام خانمای عزیز ببخشید استارتر عزیز یه سوال دارم با اجازتون اینجا میپرسم.کسی میدونه چجوری میشه اسم کاربری نی نی سایت رو عوض کنم.لطفا راهنمایی کنیدممنون میشم
گلیهستم عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 4019 فک کنم ۶ بود.بخدا ظهر بود میدیدمش.دیگه نتونسم ناهار بخورم🤣 بنظم فیلم ترسناک دیگ قشنگی خودشو از دست دادن...منکه دیگ اصلا نگاه نمیکنم چندشم میشهنمیتونن بترسونن. میرن سراغ چیزای چندشهمون توطئه آمیز ۱ تا ۴ و انابه خودمونو از اول میبینم بهتره ....
گلیهستم عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 4019 سلام خانمای عزیز ببخشید استارتر عزیز یه سوال دارم با اجازتون اینجا میپرسم.کسی میدونه چجوری میشه اسم ... اصلا نمیشه ....
شآدلی عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4142 بنظم فیلم ترسناک دیگ قشنگی خودشو از دست دادن...منکه دیگ اصلا نگاه نمیکنم چندشم میشهنمیتونن بترسونن. ... فیلمای خوب زیادنا.مثلا کانجرینگ اگه دیده باشی.واقعا ترسناک بود.ی فیلم ترکی دیدم اونم ترسناک بووداما کثیف نبود😃 «تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده میماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.
بینامم۶۴ عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 1432 اصلا نمیشه واقعا!!؟؟ چه بد.من فک میکردم میشه من بلد نیستم.ممنون گلم از راهنماییتون
گلیهستم عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 4019 فیلمای خوب زیادنا.مثلا کانجرینگ اگه دیده باشی.واقعا ترسناک بود.ی فیلم ترکی دیدم اونم ترسناک بووداما ... دیدم اره اونام خوبن ...میگم قدیمیا قشنگن اینایی ک میگید سال ساختمون مال خیلی وقته پیشه من دبیرستانی بودم سه چار سال پیش اینارو میدیدم ....
شآدلی عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4142 دیدم اره اونام خوبن ...میگم قدیمیا قشنگن اینایی ک میگید سال ساختمون مال خیلی وقته پیشه من دبیرستانی ... اره افرین دقیقا قدیمیا بهترن.جدیدا واقعا بدرد نخورن.ترسناکم نیستن.بچه خواهرم ۵ سالشه میگه خاله بیا فیلم ترسناک بذار ببینیم😂😂انقد آبکی هست «تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده میماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.