2777
2789

اولین بار میشنوم

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

ده بهمن ماه جشن سده میگیرن، خیلی قدمت داره حتی از نوروز هم قدمت این جشن بیشتره، خارج از شهر آتیش روش ...

فکر کنم مخصوص بعضی شهرها  باشه همه جا نمیگیرن 

اونم فکر کنم تو روستاهاشون برگزار میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ده بهمن ماه جشن سده میگیرن، خیلی قدمت داره حتی از نوروز هم قدمت این جشن بیشتره، خارج از شهر آتیش روش ...

چه جالب حتما رسم آتیش پرست هابوده بازم قابل احترام

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عه من فک کردم این جشن فقط تو شهر و روستا ی ما دارنآخر همین هفته همه میرن روستا جشن بزن و بکوب نون پخ ...

حالا من فکر میکردم همه دارن 😄😄 نگو هیچکسی نمیشناسه، ما تو شهرمون جشن داریم همه مردم میرن خارج شهر آتیش و جشن 🔥🔥

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
حالا من فکر میکردم همه دارن 😄😄 نگو هیچکسی نمیشناسه، ما تو شهرمون جشن داریم همه مردم میرن خارج شهر ...

کجایی هستی عزیزم؟

من فک میکردم مخصوص شهر خودمونه🤣🤣🤣

بیرجندم

یه جشن باستانی هست تعجب میکنم کسی نمیدونه

معمولا کدوم شهر ها جشن میگیرن... قدمت این جشن چند ساله ست... چه رسم ورسوماتی داره این جشن.؟ 

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

کجایی هستی عزیزم؟من فک میکردم مخصوص شهر خودمونه🤣🤣🤣بیرجندم

ما کرمانی هستیم عزیزم، من فکر میکردم کل ایران جشن میگیره چون شهر خودمون همه عاشق سده هستن 😄😄 فکر نمیکردم کسی ندونه این جشن رو

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
معمولا کدوم شهر ها جشن میگیرن... قدمت این جشن چند ساله ست... چه رسم ورسوماتی داره این جشن.؟

مربوط به زرتشت هست، خیلی قدیمیه حتی از آیین نوروز قدیمی‌تر، توی شاهنامه هم اومده، بیرون شهر معمولا توی بیابون آتیش میکنن یه آتیش خیلی بزرگ که همه‌ی شهر دورش جمع بشن بعدم رقص و اواز و پختن نان و پایکوبی

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

دهم بهمن‌ماه جشن سده؛ 

جشنِ کشف آتش به‌دست هوشنگ‌شاهِ پیشدادی

جشن سده با قدمتی هزاران‌ساله، به‌فرخندگیِ پیدایش آتش مبارک

در شاهنامهٔ فردوسی داستانِ پیدایشِ آتش چنین آمده‌:

زمانیکه هوشنگ‌شاه سرگرمِ شکار بود ماری سیاه از دور پدیدار شد؛ هوشنگ سنگی برداشت و با نیروی کیانی به سمتش پرتاب کرد؛ سنگ با تکه‌سنگِ بزرگی در کنارِ مار برخورد کرد و جرقه‌‌ای زد و از آن‌ برخورد، آتش پدید‌ آمد.

هوشنگ ایزد را نیایش‌کرد و گفت که این نوری ایزدی‌ست و باید آن را پاسداری‌کنیم. پس شبانگاه آتشِ بزرگی مانندِ کوه برافروخت و جشنی بپا کرد. 

ز هوشنگ ماند این سده یادگار

بسی باد چون او دگر شهریار

کز آباد کردن جهان شاد کرد

جهانی به نیکی از او یاد کرد

پاينده ایران

خسته ام از حمل کردن بعضی چیزها، نه میتونم به کسی توضیحش بدم، نه میتونم باهاشون کنار بیام و نه راهی برای خلاص شدن ازشون پیدا میکنم ...!