2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی قشنگن

فدات حس کردم اینا بیشتر سلیقه ات باشن 

ای

سمای ساحل ودریا وباران و.. اینا همیشههه بوده وخاص بوده وقشنگ هیچ وقت قدیمی نمیشه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

فدات حس کردم اینا بیشتر سلیقه ات باشن ایسمای ساحل ودریا وباران و.. اینا همیشههه بوده وخاص بوده وقشنگ ...

قراره اسممو عوض کنم

اسمم فاطمست نمیدونم قبول میکنن ید نه ولی خیلی دوس دارم

بین اینا کدوم؟

بستگی به فامیل شوهرت داره فامیلی شون چیه مثلا ببینی کدومبیشتر میاد ؟

کدوم بیشتر ب دل خودت نشست؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

قراره اسممو عوض کنماسمم فاطمست نمیدونم قبول میکنن ید نه ولی خیلی دوس دارم

عهه برای خودت میخای پس 

فاطمه ک خیلی قشنگع عزیزم اسم خواهرمه باهوش پولدار همه چی تمومن فاطمه ها اون دنیاانشالله باحضرت فاطمه محشور میشی

ن قبول نمیکنن اسم مذهبی وقتی داری رو غیر مذهبی نمیکنن وکلا عوض کردن اسم پروسه طولانی داره ...

عهه برای خودت میخای پس فاطمه ک خیلی قشنگع عزیزم اسم خواهرمه باهوش پولدار همه چی تمومن فاطمه ها اون د ...

میشه عزیزم من چن ساله تو فکرشم چون از بچگی اسم دوم داشتم

وکیل آشنا داریم مال خیلیارو عوض کرده ایشالا ک عوض میشه

اگه نشه هم به فاطمه اضافه میکنم

قراره اسممو عوض کنماسمم فاطمست نمیدونم قبول میکنن ید نه ولی خیلی دوس دارم

اصلا بهش فکر نکن قبول نمیکنن

میشه عزیزم من چن ساله تو فکرشم چون از بچگی اسم دوم داشتموکیل آشنا داریم مال خیلیارو عوض کرده ایشالا ...

اهاا بعد عوض کنی فامیلاتون جوری هستن که  اسم جدیدتو صدابزنن؟

چون معمولا خیلی لج بازن همه 

ما ی فامیل داریم اسمشو عوض کرد هنوز ک هنوزه یکی درمیون اسم جدیدشو میگن بهش