2777
2789
عنوان

بچه ها از عمق وجودم ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 27 پست
خوب اینجوری راحت تری بزار پیشش برو به کارات برس

اخه اصلا نمیزارم برا بچع م کتری کنن حتی یه پوشک. نذاشتم ازش عوض کنن یا هیچکار دیکه ای همه کاراشو وظیفه خودم دونستم

ولی منو همش میزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بغل خانواده خودم اضلا نمیره اونجا که میریم بغل باباشه فقطاینجا هم بغل باباش و مامان بزرکش من فقط حکم ...

اين حس رو خودت القا ميكني به خودت

مامان منم هميشه همين رو ميگفت به خودش كه بچه هام به من اهميت نميدن الان بعد اينهمه سال ميگه من اشتباه كردم در موردتون

سعي نكن يار كشي كني اين بدترين كار در حق بچه خودت هست، رها كن و خاطرت جمع باشه عزيزم

من نمیخوام بخدا یارکشی کنم مادر بزرگش هر وقت بغلش میکنه با خوشحالی میگه که منو بیشتز از تو دوس داره

خیلی ناراحتم میکنه

من نمیخوام بخدا یارکشی کنم مادر بزرگش هر وقت بغلش میکنه با خوشحالی میگه که منو بیشتز از تو دوس دارهخ ...

خيلي حرف بيخودي ميزنه و براي همينه حساست كرده، توجه نكن.هر گلي يه بويي داره عزيزم

خيلي حرف بيخودي ميزنه و براي همينه حساست كرده، توجه نكن.هر گلي يه بويي داره عزيزم

اونا حساسم کردن وگرنه من اصلا ادم حسودی نیستم

اخه این بچع خیلی اذیتم کرده چه شبایی که بیدار بودم بالاسرش

شهر غریب دست تنها

اینم اخرش 

خواهش میکنم راحت باش .طبیعیه آدم ناراحت میشه .ولی خوب اگه مادر خودتون بود ناراحت نمی‌شدین .بچت چند س ...

یکسالشه

مادر من هیچ وقت نمیاد بچمو بغل کنه به من بخنده که منو بیشتر دوس داره. 

یعنی یه روزی میرسه که بغل منم بیاد