2777
2789
عنوان

همیشه گره توی کارهام دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 23 پست
باردار شدم خیلی سخت با کلی درمان و مشکلات شدید باردارییعنی چند بار تا پای سقط رفتم ولی بازهم خداروشک ...

اصلا بهم بی احترامی یا حرفی نزده خیلییییی آقاست ولی ته دلش اونم دوست داشت که پسر باشه

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

الهی آمین. انشاالله فردا یک کار خیلی مهم و سرنوشت ساز دارمامیدوارم حل بشه

الهی آمین

ذکر حسبنا الله و نعم الوکیل هم خوبه

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختره

من انتقال جنین انجام دادم منتظرم برم آزمایش ببینم ان شاءالله مثبته

توروخدا قدر نعمتی که خدا بهتون میده رو بدونید،بقیه ببخشید غلط اضافه میکنن دخالت دارن تو جنسیت بچتون

اتفاقا همسر من دختر دوس داره برای من فرقی نمیکنه فقط میگم لیاقت داشته باشم خدا بهم بچه ی سالم بده

خدا بچهاتونو حفظ کنه

من انتقال جنین انجام دادم منتظرم برم آزمایش ببینم ان شاءالله مثبتهتوروخدا قدر نعمتی که خدا بهتون مید ...

انشالله که مثبته عزیزم صحیح و سالم 

بله ماها بنده ی ناشکری هستیم 

خودمم همون لحظه که گفت دختره و ناراحت شدم دلم برای تودلیم سوخت که چه مامان بدی داره شرمنده ش شدم

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

انشالله که مثبته عزیزم صحیح و سالم بله ماها بنده ی ناشکری هستیم خودمم همون لحظه که گفت دختره و ناراح ...

به حق امیرالمؤمنین ان شاءالله سالم به دنیا میارین و ان شاء الله چنان قدمش براتون خیر باشه که باورتون نشه

پسر نعمته

دختر رحمت

سانی جون سلام خوبی عزیزم موهامو کراتینه کردم ریزش گرفته شدید خواستم بپرسم تو چیکا کردی ؟بهتر شدی ؟

سلام عزیزم ممنونم. هیچ راهی نیست

من حدود ۲سال گذشته

هنوزم ریزش دارم ولی من از همون موقع شروع کردم قرص های فیتو و هرتامین اصل و آمپول و....انواع و اقسام داروهای گیاهی و شیمیایی و prpو....اینا موجب شدموهای ریخته ام جایگزین بشه

و با وجود ریزش خالی نشه

ولی چندتا نقطه سرم اندازه یک سانت خالی شد

دست میزنم پوست سرم لمس میشه

خداروشکر موهای جایگزین خوبه و خالی نشد سرم

فیتو و pro خیلی خوبه

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

مرسی عزیزم خدا لعنتش کنه کسیو ک‌ کراتین رو مد کرد انقد میریزه ک وحشت میکنم شامپو معمولیم میزنم بازم ...

نه هیچ اثری نداشت

تا ۶ماه مداوم میریخت بعدش تا یک سال کمی کمتر ش 

الانم که دوسال گذشته هنچنان میریزه

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....