2777
2789
عنوان

برنامه برا خرید طلا میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 35 پست
اخه میگن بانک مرکزی پشت این برنامه هست .من خودم ۵۰۰ هزار ازشون طلا خریدم منتظرم سود کنم بفروشم

من اصلا قبول ندارم چون هیچ موقع بانک مرکزی از این برنامه های مجازی پشتیبانی نکرده من خودم از بورس میگیرم اونم فقط پولای کم مثلا نماد طلا و عیار ولی بازم خودت تحقیق کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم؟

تاحالا واسه فروش به مشکل نخوردم حتی تا ۷۰میلیون هم طلاخریدوفروش کردم 

ولی یه نفربهم گفت اعتمادنکن بهم یادآوری کردچندسال پیش موسسه آرمان سپرده گذاشته بود باهزاربدبختی تونستم پولموبرگردونم گفت این که یه برنامه اس اگه دوباره اون اتفاق تکراربشه میخای چکارکنی منم حقیقتا استرس گرفتم...

دیگه تصمیم گرفت خریدطلافیزیکی داشته باشم

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

من اصلا قبول ندارم چون هیچ موقع بانک مرکزی از این برنامه های مجازی پشتیبانی نکرده من خودم از بورس می ...

نمیدونم ولی خیالم راحته .زیادم خرید نکردم فعلا واسه اول کار در حد ۵۰۰ هزار خریدم

چرا برنامش خوب نبود ؟

حقیقتا تاحالابه مشکل نخوردم واسه فروش طلام 

برای اون کاربرتوضیح دادم ولی دیگه اعتمادنمیکنم خیلی بدشنیدم درمورد برنامه های خریدطلا

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

برنامه میلی گلد واقعا عالی و معتبره من خیلی وقته استفاده میکنم  و تا ب الان ۳ میلیون سود کردم .

برنامه های دیگه رو خدایی نمیدونم ـولی  میلی گلد رو شک نداشته باشید .

تازه برا نصبشم کد دعوت اگه بزنید به هر دو نفر ۵ میل طلا هدیه میده یعنی ۳۰ تومن  میشه و درجا میاد ب  حسابتون .

این کد منه کسی دوست داشت  استفاده کنه

milli-aibtq.

اها یادم رفت بگم  طلاتونم فیزیکی میتونین دریافت کنین ازش واقعا برنامه مفید و معتبریه 

🦁🌞💚🤍❤️

حقیقتا تاحالابه مشکل نخوردم واسه فروش طلام برای اون کاربرتوضیح دادم ولی دیگه اعتمادنمیکنم خیلی بدشنی ...

عزیزم من میلی گلد رو خیلی وقته دارم و ۳ میلیون و خرده ای تونستم از طلاهام سود کنم و برداشت کردم خیلی معتبره .

میتونید استفاده کنید برا نصبشم بهت ۵ میل طلا هدیه میده .و حتی میتونید طلاهایی ک دارید رو فیزیکیش رو دریافت کنید براتون میفرستن

به کارتون اومد و مفید بود دعام کنید💚

🦁🌞💚🤍❤️

عزیزم من میلی گلد رو خیلی وقته دارم و ۳ میلیون و خرده ای تونستم از طلاهام سود کنم و برداشت کردم خیلی ...

خدابهت برکت بده عزیزجان ممنون بابت توضیح تون 

بهش فکرمیکنم 

خدابهت برکت بده عزیزجان ممنون بابت توضیح تون بهش فکرمیکنم

💚💛

خواهش میکنم 

😘 خواستید نصب کنید  برا اینکه هدیه رو دریافت کنین باید حتما کد دعوت به برنامه رو بزنید

این کد منه میتونید استفاده کنید به هر دومون ۵ میل طلا هدیه میده یعنی ۳۰ تومن میشه

کد دعوت   milli-aibtq

🦁🌞💚🤍❤️

💚💛خواهش میکنم 😘 خواستید نصب کنید برا اینکه هدیه رو دریافت کنین باید حتما کد دعوت به برنامه رو بز ...

اوکی🌹

به این طلا مشکوکم بچه ها خیلی سرعتی رفت بالا خیلی

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️