2777
2789
عنوان

با ۵۰میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 77 پست
شوهرم میگه صدوقی خونه بگیریم.اونجا یه اپارتمان معمولی میتونیم بگیریم به قول یکی از بچه ها به سر ...

پردیسان نه همون صدوقی و ۲۰ متری امام حسین و در نظر بگیر

خدایا سپردم به خودت 
پردیسان نه همون صدوقی و ۲۰ متری امام حسین و در نظر بگیر

نظر شوهرم همینه ..

ممنون عزیزم پس اطراف جامعه باید حسابی بگردم شاید اپارتمانی با تراس بزرگ پیدا شد..به پشت بامش هم قانع هستم اگر صابخونه بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عکس حیاطت رو بذار دلمون باز شه

الان برم عکس بگیرم!

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
بستگی داره اطراف حرم قم نو و آذر و چهار مردان باشه یا صفائیه و باجک و .....

میدونم گلم بچرخیم ویلایی تمیز گیر میاد ولی اکثرا حیاط مال صابحخونه ست یا اینکه از جامعه خیلی دوره..مجبورم ۴۵دقیقه تو‌سرویس باشم..

شوهرم میگه نزدیک جامعه میگرم که پیاده بتونی بری

عکس حیاطت رو بذار دلمون باز شه

یادم بده چطوری عکس بذارم!

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
چه شهری هستی

شمالم عزیزم.

بذار دیگه😬😬

صبر کن تا الان عکس نذاشتم دستم کنده.

سه تا عکس گرفتم ولی بین عکس ها و پوشه ها پیداشون نمیکنم.

شما چطوری انقدر راحت عکس میذارین؟؟؟