2777
2789
عنوان

با ۵۰میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باید حضوری برم ببینم تو کدوم حس و حالم بهتره،خونه تو روحیه م خیلی تاثیر داره

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
الان تو‌اپارتمانم..ولی امنیت داره بعد یه چیز دیگه اپا تمان به محل تحصیلم نزدیکه.. حرم نسبتا ...

خوش بحالت...من به شخصه اپارتمان رو نمیپسندم...

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

قطعا ویلایی

من یه عمر تو ویلایی زندگی کردم

چندسالی میشه که اپارتمان نشین شدیم همیشه دلم تنگه خونه ویلاییمونه😥😥😥

با اینکه حوضم نداشت فقط درخت مو داشت

هدفم اینه که یکی مثلشو بسازیم

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

طرف حرم خونه ها و محلش خوب نیست. پس فردا میخوای بچه هاتو بذاری مدرسه مفهمی

برو بالا تر

ضمنا ۵۰ تومن کجای قم خونه میدن؟!!!!!!!!!!🤤🤤🤤

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

ويلايي راحتتره براي بچه ها به شرط اينكه خيليم قديمي نباشه

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
الان تو‌اپارتمانم..ولی امنیت داره بعد یه چیز دیگه اپا تمان به محل تحصیلم نزدیکه.. حرم نسبتا ...

من که خونه هارو ندیدم...باید حتما شرایط روبسنجی وببینی کدوم خونه به دلت میشینه...

من اپارتمان روبه دلایل زیاد نمیپسندم نهایت چهارواحدی...

الان طبقه ی بالای یه خونه ویلایی نشستم

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

وای من با هشتاد تومن تو تهران جای خوب برای رهن گیر نمیارم تو قم با پنجاه تومن خونه حیاط دار دم حرم میدن 

خیلی خوبه ویلایی رو بگیر زندگیت برکت میکنه 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو