tanin_naz مدیر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 4175 عنوان کنکوریا📚🤝 | مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 38 پست فقد خواستم بگم کمتراز 100روز دیگه کنکوره 👩🏼🦯فکر و خیال منو به چوخ داد 1403/11/09 | 19:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tanin_naz مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 4175 من دندون میخام میمونم سال بعد:) امیدوارم بهش برسی🤍اگه سال اولته کار خوبی میکنی پشت هدفت میمونیمنم امسالو موندم که با تلاش بیشتر شانسمو امتحان کنمدرسته سختی کشیدمیجاهایی نخوندم و عذاب دادم خودموولی پشیمون نیستم،به هرجا برسم اینم جزعی از مسیرم بوده
بیخیال_شو عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 9226 نمیخوام انرژی منفی بدم اما اینا که میگن سال بعد و تعداد شون هم کم نیس آخرش هیچی قبول نمیشن
tanin_naz مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 4175 امروز اصن نخوندم:) من دیروز هیچی نخوندمامروز 3ساعت خوندمناراضی نیستم چون میتونست مث روزای قبل صفر باشه🙃امیدوارم فردا رو خوب استارت بزنی
خورشید_آبان عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 2934 من دیروز هیچی نخوندمامروز 3ساعت خوندمناراضی نیستم چون میتونست مث روزای قبل صفر باشه🙃امیدوارم فردا ر ... یکم امید وار شدم بخدا:) از فک کردن به اشتباهات گذشته دست بردار و به تلاش ادامه بده
tanin_naz مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 4175 نمیخوام انرژی منفی بدم اما اینا که میگن سال بعد و تعداد شون هم کم نیس آخرش هیچی قبول نمیشن شما نخواستی ولی دادی این انرژیوالبته من اینو نمیگم،چون امسال سال اخرمه ایشالااونی که نخونه بگه سال بعد،بله هیچی قبول نمیشنولی اونی که تلاشش کنه و نشه بزاره سال بعد قبول میشه،خیلیارو دیدم منم
بیخیال_شو عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 9226 شما نخواستی ولی دادی این انرژیوالبته من اینو نمیگم،چون امسال سال اخرمه ایشالااونی که نخونه بگه سال ب ... دقیقا عزیزم منم حرفم همین بود که هر شرایطی دارن و هر سطحی دارن باید از همین امروز بخونننه اینکه بگن خب دیگه امسال هیچی از تابستون ۴۰۴ قوی شروع میکنیم واسع ۴۰۵ چون باز هم شروع نمیکنن و باز هم نمیخونن
بیخیال_شو عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 9226 وگرنه که من خودم دوست و همکلاسی داشتم که از بهمن و حتی عید شروع کردن و پزشکی و پرستاری قبول شدنالبته درسته شرایط یکم متفاوته و امسال یازدهم هم اضافه شده اما واقعا نشدنی نیست
tanin_naz مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 4175 دقیقا عزیزم منم حرفم همین بود که هر شرایطی دارن و هر سطحی دارن باید از همین امروز بخونننه اینکه بگن ... اره دقیقا درسته حرفتون🤝🤍
tanin_naz مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 4175 وگرنه که من خودم دوست و همکلاسی داشتم که از بهمن و حتی عید شروع کردن و پزشکی و پرستاری قبول شدنالبته ... چه جالباره قبول دارممنم دستو واشکسته خوندم از شهریور ولی هرروز با امید مطالعه خوب و باکیفیت از خواب بیدار میشم و امید دارم
بیخیال_شو عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 9226 ولی به قول یکی کسی که دیر به خودش میاد و تازه میخواد شروع کنه یا خیلی درس نخونده از قبل باید به شدتی درس بخونه که یه چشش اشک شه یه چشش خون دیگه نمیخوام خوابم میاد و حال درس ندارم و اینا واقعا بهونه و چرت و پرته
tanin_naz مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 4175 ولی به قول یکی کسی که دیر به خودش میاد و تازه میخواد شروع کنه یا خیلی درس نخونده از قبل باید به شدتی ... دقیقاااانگار تجربه کردین شماماز حرفاتون این حسو گرفتمدرسته؟
snowtarget عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 2633 امیدوارم بهش برسی🤍اگه سال اولته کار خوبی میکنی پشت هدفت میمونیمنم امسالو موندم که با تلاش بیشتر شان ... عشق منی ننه یسوال بنظرت فینیتو ببینم واسه یسال بعد یا سالیانه(کرمی)ریاضیم ضعیف
snowtarget عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 2633 امسال شرشو کم کن دیونه ای پشت بمونیییی؟؟؟ مملکت خرابه شب میخوابی صبح بیدار میشی میبینی دهمم باید ترم ... کیو دیدی این تایم زیر ۱۰۰۰شه اخه
tanin_naz مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 4175 عشق منی ننه یسوال بنظرت فینیتو ببینم واسه یسال بعد یا سالیانه(کرمی)ریاضیم ضعیف قربونت برم🤍چون ضعیفه سالیانهمن خودم پارسا چند جلسه فنیتو رو دیدم متوجه میدشدم ولی نمیفهمیدم چی میگه💔😂