2777
2789
عنوان

می‌خوایم با خدا معامله کنیم هستید ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 18088 بازدید | 1415 پست
✨️﷽....باید مؤمنان عفو و صَفح پیشه کنند و از بدیها درگذرند، آیا دوست نمی‌دارید که خدا هم در حق شما م ...

مرسی گلم

شما منو از کجا یادته؟؟

شیعگی تنها نماز وروزه نیست آب تنها درمیان کوزه نیست کوزه را پرکن ز آب معرفت تا دراو جوشد شراب معرفت باده مما رزقناهمبنوش تنفقون بنیوش ودرانفاق کوش هم بنوش وهم بنوشان زین صبو لن تنالوا البر حتی تنفقوا ای خوش آن بزمی که لیلایی شوی هرنفس لاهوی الایی شوی تا کی در بند مانی همچومن سیر معنا کن چوهفتادودوتن همچو یحیی گروهی سر در طبق میشود عریان به چشمت سرحق دست بردار از تکبر و از خطا شیعه یعنی جود و انفاق و صفا شیعه باید خاکها زا گل کند خط سوم را به خون کامل کند خط سوم خط سرخ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

....باید مؤمنان عفو و صَفح پیشه کنند و از بدیها درگذرند، آیا دوست نمی‌دارید که خدا هم در حق شما مغفـرت (و احسان) فرماید؟و خدا بسیار آمرزنده و مهربان است.✨️سوره نور_۲۲

سلام عزیزان دل🌹
عید شما به خوشی و خجستگی 🥰

امیدوارم زیر سایه رسول رحمت و مهربانی ها
عاقبت خودتون و عزیزانتون بخیر باشه 🤲

پس هر کس توقع آمرزش از خدای مهربون داره
چه خوبه، که بخشنده باشه تا در عوض خدا
به بهترین شکل براش جبران کنه .

دلمـ💔ـون رو صاف💗کنیم و ،با خـ💕ـدا معامله کنیم.            

تو این دنیای کوتاه ،تنها یک خاطره ی خوش از ما می مونه و بس..🤚👈اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونید.

@roya78sh @خادم_المهدی_313  

@mahdieh784  

@verdigris  

@هپلو  

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

....باید مؤمنان عفو و صَفح پیشه کنند و از بدیها درگذرند، آیا دوست نمی‌دارید که خدا هم در حق شما مغفـرت (و احسان) فرماید؟و خدا بسیار آمرزنده و مهربان است.✨️سوره نور_۲۲

سلام عزیزان دل🌹

تو این دنیای کوتاه ،تنها یک خاطره ی خوش از ما می مونه و بس..🤚👈اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونید

@mmaryammmmmm  

@merulla  

@englishhanaa  

@پونه8100  

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

ببخشید متوجه نشدم یعنی شما دست ما رو برای چی باید ببوسید؟بقیه رو نمیدونم هر کس باشرایطی که داره ممکن ...

سلام دوستم میشه واسه باردار شدن منم صلوات بفرستین... انشالله از دل و زبون شما خدا بشنوه... منم برای شما میفرستم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

برای حاجت روایی  استارتر و همگی صلوات فرستادم... التماس دعا دارم منم برای باردار شدنم💚🙏

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

سلام عزیزان دل🌹

تو این دنیای کوتاه ،تنها یک خاطره ی خوش از ما می مونه و بس..🤚👈اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونید.

@nargeskiani  

@قندونخانم  

@elsaana1367  

@nafasam_aghame  

یامحمد رسول الله 💚

یامحمد رسول الله 💚

یامحمد رسول الله 💚

یامحمد رسول الله 💚

یامحمد رسول الله 💚

یامحمد رسول الله 💚

یامحمد رسول الله 💚

یامحمد رسول الله 💚

یامحمد رسول الله 💚

یامحمد رسول الله 💚

یامحمد رسول الله 💚

یامحمد رسول الله 💚

یامحمد رسول الله 💚

یامحمد رسول الله 💚

یامحمد رسول الله 💚

یامحمد رسول الله 💚

یامحمد رسول الله 💚

یامحمد رسول الله 💚

یاعلی بر دشمنات لعنت 👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسمم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم درباره شهید هادی وکتاب فقط برای خدا درباره شهید سامانلو هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

✨️﷽....باید مؤمنان عفو و صَفح پیشه کنند و از بدیها درگذرند، آیا دوست نمی‌دارید که خدا هم در حق شما م ...

پیامبر اکرم (ص)

دعایی که غایبی برای غایبی دیگر کند

از همه دعاها زودتر مستجاب می‌شود...

🌾🌸اَللّهُمَ

🌾🌸صَلَّ

🌾🌸عَلی

🌾🌸مُحَمَّدٍ

🌾🌸وَآلِ

🌾🌸  مُحَمَّد

🌾🌸وَعَجِّل

🌾🌸فَرَجَهُم

🌾🌸وَ اَهلِک

🌾🌸عَدُوَّهُم...

🌾🌸 اَللّهُــــمَّ

🌾🌸عَجـِّل لِوَلیِّکَ

🌾🌸الفَـرَج

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 

🌾🌸اَللّهُمَ

🌾🌸صَلَّ

🌾🌸عَلی

🌾🌸مُحَمَّدٍ

🌾🌸وَآلِ

🌾🌸  مُحَمَّد

🌾🌸وَعَجِّل

🌾🌸فَرَجَهُم

🌾🌸وَ اَهلِک

🌾🌸عَدُوَّهُم...

🌾🌸 اَللّهُــــمَّ

🌾🌸عَجـِّل لِوَلیِّکَ

🌾🌸الفَـرَج💚💚🌺🌺🌺🌺💚

اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج‍🌺#  

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 

سلام

ممنون از تگت تون

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

السلام علیک یا صاحب الزمان 💚

یا صاحب الزمان ادرکنی آقا جانم 🖤 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق خانم زینب کبری 💔

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

2790
2778
2791
2779
2792