2777
2789
عنوان

می‌خوایم با خدا معامله کنیم هستید ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 17910 بازدید | 1415 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🗻حرا امروز 

دمادم بی قرار است 💚

💚دلش در انتظار نو بهار است 🌸

می آید جبرئیل از آسمان ها 🤍

بگوید دین احمد ماندگار است 💚

🌷🌸عید مبعث عید آغاز رسالت نبی اکرم خاتم الانبیاء محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم بر تمامی مسلمین جهان مبارک باد🌷🌸

❁‌‌❥‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌༺◍⃟჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄‌‎‎‌‎‎‎‌‎‌‎‎‌‎‎‎‌

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

♦️سلام برتو ای فرزندمبعث، مهدےجان💚

سلام آقاجانم امام زمانم

🔹یا صاحب‌الزمان! 

غرق شوم کاش به دریای تو

سر بنهم زیر قدم‌های تو 

کاش بیایی و فدایت شوم

جان به فداے قد رعنای تو 

🔹تبریک این عید مبعث به تو ای فرزند مبعث

....

آنقدر بی خیال  آمدن طبیب شدیم  ؛

که " فراموشی " به عمق لحظه هایمان سرایت کرد !

و حالا ما مانده ایم و  یک دنیا اضطرار ، پشت درهایی بسته  !!!

#یاصاحب‌الزمان‌بی‌توبودن‌نتوان

#امام_زمان

↳| @atre_narges_313 |↲

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

آنقدر بی خیال  آمدن طبیب شدیم  ؛

که " فراموشی " به عمق لحظه هایمان سرایت کرد !

و حالا ما مانده ایم و  یک دنیا اضطرار ، پشت درهایی بسته  !!!

#یاصاحب‌الزمان‌بی‌توبودن‌نتوان

بیشتر ببینید

مبعوث شده پیمـــبرِ نور و نجات

او داده به ما مژده‌ی محو ظلمات

نـذر فــرج مـهـــدی مـوعـــود بگو

بر خـاتم انـبیا محــمـــد صــلوات

🍀🍀

مبعث#  

صلوات#