2777
2789
عنوان

می‌خوایم با خدا معامله کنیم هستید ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 18044 بازدید | 1415 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

🌾🌸اَللّهُمَ

🌾🌸صَلَّ

🌾🌸عَلی

🌾🌸مُحَمَّدٍ

🌾🌸وَآلِ

🌾🌸  مُحَمَّد

🌾🌸وَعَجِّل

🌾🌸فَرَجَهُم

🌾🌸وَ اَهلِک

🌾🌸عَدُوَّهُم...

🌾🌸 اَللّهُــــمَّ

🌾🌸عَجـِّل لِوَلیِّکَ

🌾🌸الفَـرَج

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 

یادمان باشد دنیا کوتاه هست ای عزیز 🌹

ببین جانم ؛ مهم نیست مقصر کی هست!

باور کن مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است .

در پایان زندگی خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم .

تا خوب بهم نگاه کنیم و همه ناگفته های مهر آمیز یک عمر را در چند ثانیه بگوییم🥰

پس نازنین بیا آشتی کنیم با مِهر❤️🤝

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

📖السَّلامُ عَلَيْكَ يا خَليفَةَ رَسُولِ الله صَلَّى الله عَلَيْهِ وَآلِهِ...

🌹سلام بر تو ای گل نرگسِ گلستان رسول الله. 

ای که با ظهورت مشام جهان از عطر محمدی آکنده خواهد شد.🌿

📚 صحیفه مهدیه، زیارت حضرت بقیة الله

🌱‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌼سلام آخرین وارث محمد!

سلام تنها بازمانده‌ی خاندان محبت! 

سلام قائم آل محمد!

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

🌹بَلَغَ العُلی بِکَمالِهِ🌹

🌹کَشَفَ الدُّجی بِجَمالهِ🌹

🌹حَسُنتْ جَمیعُ خِصالِهِ🌹

🌹صَلُّوا عَلیهِ وَ آلِهِ🌹

💐🌹اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّلْ فَرَجَهُمْ و سَهِّلْ مَخْرَجَهُمْ🌹💐

بعثت، نشانه مهرورزی خدا با خاکیان و باران رحمت بی‌‌حد او بر زمینیان است.

عید سعید مبعث، آغاز راه رستگارى و طلوع تابنده مهر هدایت و عدالت، بر شما عزیزان و همه پیروان پیامبر رحمت و مهربانی صلی الله علیه و آله مبارک باد🌹🍃🌹🍃🌹

💠بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

🔹اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذِي خَلَقَ ﴿١﴾ خَلَقَ الْإِنْسَانَ مِنْ عَلَقٍ ﴿٢﴾ اقْرَأْ وَرَبُّكَ الْأَكْرَمُ ﴿٣﴾ الَّذِي عَلَّمَ بِالْقَلَمِ ﴿٤﴾ عَلَّمَ الْإِنْسَانَ مَا لَمْ يَعْلَمْ ﴿٥﴾

🔸بخوان به نام پروردگارت که [همه آفریده ها را] آفریده؛ (۱) [همان که] انسان را از علق به وجود آورد. (۲) بخوان در حالی که پروردگارت کریم ترین [کریمان] است. (۳) همان که به وسیله قلم آموخت، (۴) [و] به انسان آنچه را نمی دانست تعلیم داد. (۵)

🌸عید است و هوا شمیم جنت دارد 

🌸نام خوش مصطفی حلاوت دارد 

🌸 با عطر گل محمدی و صلوات 

🌸این محفل ما عجب طراوت دارد

🍃 مبعث نبی رحمت، پیامبر خاتم حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم بر تمام جهانیان مبارک باد💐💖

امام_زمان#  

اَللّهُمَّ‌‌عَجِّل‌‌لِوَلیِّکَ‌الفَرَجَ‌‌وَالْعافِیَةوَالنَّصْ#  رَ

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

📜 بخوان به نام پروردگارت

✨️ بخوان... بخوان‌ به نام پروردگارت‌ و آغاز کن. این کِشتی طوفان‌زدهٔ رسالت، میراثِ تمام انبیاست از پسِ قرن‌ها که اینک سکّانش ‌در‌ دستان‌ توست. از میان امواج سهمگین عبور کن.

🌺 هدایت این کِشتی از امروز با تو و فرزندان توست تا روزی که‌ آخرینشان‌ آن را به ساحل امن و آرامش برساند.

🌻ماموریتی که پیامبر اکرم(ص) در روز بعثت شروع نمودند هنوز به پایان نرسیده است.

با ظهور امام عصر و تشکیل حکومت مهدوی همۀ آرمان‌های دین اسلام تحقق پیدا می کنند .😍

🌹از بعثت تا ظهور

🌿 آری محمدی دیگر در راه است....

🌸الهی بحق صلوات وأَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً رَسوُلُ الله ، الساعه از مابقی غیبت بگذر😭

💠بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

🔹اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذِي خَلَقَ ﴿١﴾ خَلَقَ الْإِنْسَانَ مِنْ عَلَقٍ ﴿٢﴾ اقْرَأْ وَرَبُّكَ الْأَكْرَمُ ﴿٣﴾ الَّذِي عَلَّمَ بِالْقَلَمِ ﴿٤﴾ عَلَّمَ الْإِنْسَانَ مَا لَمْ يَعْلَمْ ﴿٥﴾

🔸بخوان به نام پروردگارت که [همه آفریده ها را] آفریده؛ (۱) [همان که] انسان را از علق به وجود آورد. (۲) بخوان در حالی که پروردگارت کریم ترین [کریمان] است. (۳) همان که به وسیله قلم آموخت، (۴) [و] به انسان آنچه را نمی دانست تعلیم داد. (۵)

🌸عید است و هوا شمیم جنت دارد

🌸نام خوش مصطفی حلاوت دارد

🌸 با عطر گل محمدی و صلوات

🌸این محفل ما عجب طراوت دارد

🍃 مبعث نبی رحمت، پیامبر خاتم حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم بر تمام جهانیان مبارک باد💐💖

#امام_زمان

#اَللّهُمَّ‌‌عَجِّل‌‌لِوَلیِّکَ‌الفَرَجَ‌‌وَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ

@atre_narges_313

╰┅┅┅❀💚❀┅┅┅╯

عیدتان مبارک، مهربان پدرم

🏝قرن‌ها پیش،

درست در چنین روزی

در تاریک‌ترین دوران جهان،

در سکوت معطر حرا،

میان شمیم مصفای حضور جبرائیل، آفتاب رسالت جانبخش پیامبر

بر پیکر منجمد بشریت،

تابیدن گرفت

و از فراز آن کوه خوشبخت

تا عمق جان تنهاترین ستمدیدگان را روشن کرد...

اینک ای تنها یادگار محمد،

دوباره دنیا

در انتظار پژواک رحمت آمیز همان ندا

از لبان مبارک شماست

تا جان بگیرد،

زنده شود و امید یابد...

بازآیید و شکوفه باران کنید

این دنیای زمستان زده را

ای حضرت بهار...🏝

الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ‌الْفَـــرَج

#امام_زمان

#عید_مبعت

@MarefatEmam🌤