2777
2789
عنوان

خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 27 پست
اره میده اره من برداشت زدم از میلی ولی هنوز از طلاین برداشت نزدم ولی بابد کد معرف بزنی تا بهت بده ۵ ...

اره منم ثبت نام کردم 

.

OMPFinex ثبت نام کردی ؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
والا بانک ارمان تو کل ایران هزارتا شعبه حضوری داشت بعد کلاهبرداری بود .😂

چون ده تا کلاه بردار بوون دلیل نمیشه کل برنامه ها کلاه بردار باشن اگه اینجوری یه سری بانک صادراتم هی پول از ابن کارت به اون کارت جا به جا میکرد بعنی بریم الان ببندبم حسابمونو ؟یکی پیشنهاد نیده کسی میخواد نصب کنه نمبخواد نکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

توکینکو؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
اره

🤭مثل من همه رو زدی 

چون ده تا کلاه بردار بوون دلیل نمیشه کل برنامه ها کلاه بردار باشن اگه اینجوری یه سری بانک صادراتم هی ...

همه نظرشون میگن . خود رییس اتحادیه طلا و جواهر ایران میگه ما همچین چیزی قبول نداریم زیر نظر ما نیست . دیگه حالا شما طبق نظر خودت نصب کن

دقیقا نمیدونم چ هدفی تبلیغش میکنن

که با لینکی ک مال خودشه وارد بشی و برای اون امتیازه همش سر کاریه مثل همستر و نات کوین هرکی هم گفت سود کردم و چیزی گرفتم دروغ میگه چند ماه زدیم هیچی گیرمون نیومد 

چون ده تا کلاه بردار بوون دلیل نمیشه کل برنامه ها کلاه بردار باشن اگه اینجوری یه سری بانک صادراتم هی ...

ما میگیم تا بقیه گول این چرت و پرتها رو نخورن من از خود طلافروشم پرسیدم وقتی بهش گفتم خندید گفت خانم فلانی این حرفها چیه آخه اینا همه الکیه 

ما میگیم تا بقیه گول این چرت و پرتها رو نخورن من از خود طلافروشم پرسیدم وقتی بهش گفتم خندید گفت خانم ...

اونا خودشون از همه حروم خور تر و کلاه بردار تر هستن یه تیکه طلا رو چند برابر حساب میکنن 

سلام مبلغ سرمایه گذاری در طلا آنلاین نباید زیاد شود و زیرا سازمانها و بنگاه های دولتی در زدن زمین رقبا تجربه و توان بالایی دارند سالها قبل تعداد زیادی صندوق قرض‌الحسنه خصوثدر اصفهان تشکیل شد هیچ ناطرازی نداشتند با یک خبر و بستن دو روز این صندوق ها موجب شد مردم برای گرفتن پول خود هجوم بیاورند و صندوق‌ها کلا ورشکست و بسته شدند مثل شایعه انفجار در یک محل سرپوشیده و فرار یکباره مردم و خسارت جانی نه از انفجار بلکه زیر دست و ماندن لذا اکنون این پلتفرمهای طلا رقیب بانک ها و طلا فروش ها شده و احتمال بازی این دو واحد قدرتمند هست و لذا این نگرانی از کلاهبرداری کردن آنها بیشتر است