2777
2789
عنوان

ددعای بد کردم 😤

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 19 پست
بالاخره از دیدت هر جور من بده هستم 😂اوکی فهمیدم الهی شکر در مجازی هم مرد ها همیشه طرفدار دارن

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂من از مردا طرفداری نکردم.ولی برای به دست آوردن یه خونه یا ماشین باید کلید بره تو قفلش تا صاحبش بشی

مثالام یکم آلودگی ذهنی ایجاد میکنه.ولی تو جنبه ی خوبشو ببین😁

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂من از مردا طرفداری نکردم.ولی برای به دست آوردن یه خونه یا ماشین باید کلید بره تو قف ...

عزیزم من چجوری باید ثابت میکردم پولی نیستم در حالی که عروسی گفت نگیریم گفتم باش گفت آتلیه نریم نرفتم به اصرار مادرش ولیمه دادیم با لباس مجلسی  آرایشگاه رفتم گفت پاک کن پاک کردم بدون حتی ناخن و مژه  

زایمان جاریم با اوضاع بدتر از ما رفت بهترین بیمارستان تهران اتاق خصوصی سز شد من بدترین بیمارستان دولتی شهر شوهرم  در حالی خواهرامم اینجور زایمان نکردن  

اول ازدواج میرفتم سرکار اون موقع دلار سه و خورده ای بود هفت میلیون بهش دادم 

اینا رو نمیبینه 

ببین نگو اینا رو برو لابد آوردی حتی حوصله گفتن اینا نداااااااارم ولی شما داری میگی اینجوری زورم اومد گفتم بگم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من چجوری باید ثابت میکردم پولی نیستم در حالی که عروسی گفت نگیریم گفتم باش گفت آتلیه نریم نرفتم ...

من تسلیمم.دیگه خداییش حق داری.

خو اون داستان با این داستان زمین تا آسمون فرق داره گلم

منو ببخش عزیزم.ندونسته قضاوت کردم

بعضی مردا چشاشون نمیبینه.من اگه بودم چوب تو ک... آستینش میکردم.تو هم زیادی شل دادی.اینا رو باید به روش بیاری تا بفهمه که تو هم حالیته.فک نکنه با احمق طرفه

🤝🙏🌹

من تسلیمم.دیگه خداییش حق داری.خو اون داستان با این داستان زمین تا آسمون فرق داره گلممنو ببخش عزیزم.ن ...

من بردم تسلیم شدی 😅😅

چه میدونم اصلا حوصله بحث کردن باهاش ندارم چون میدونم فقط وارد بازی کلمات میشم فقط اعصاب خودم خرد میشه 

چند روز به زمین و زمات بدبیراه میگم میگذره

من بردم تسلیم شدی 😅😅چه میدونم اصلا حوصله بحث کردن باهاش ندارم چون میدونم فقط وارد بازی کلمات میشم ...

گاهی بی تفاوتی بدترین انتقامه.واس خودت ارزش قاعل شو و خودتو کوچیک نکن.به نظرم اصن باهاش حرف نزن یه مدت

راه دیگه ای نظرم نمیاد.موفق باشی😘