2777
2789
عنوان

بیاین فوری

193 بازدید | 15 پست

سلام خانمتی گل من هفته 25 و 5 روزمه تکونای جنینم خیلم محکم و مرتب بود تا دیروز که مهمون  داشتم و یکم خسته شدم از دیروز تکوناش ضعیف شده حس میکنم ولی ضعیف باید چکار کنم همش میترسم تو روستام و تنهام تو رو خدا کمکم کنین😢😢

یه چیزشیرین بخوربه پهلوبخواب 

شایدهم بچه خسته شده خوابه

یه مامان عصبی ولی در این حال مهربون و دل نازک😁دارم تمام سعی خودمو میکنم مشکلاتیو که توزندگیم از سربی تجربگیم به وجود اومدن درست کنم به امیدویاری خدا🙏🌷

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نوشابه بخور تو شکمت لی لی،بازی،میکنه نی نی کوچولو

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

میتونی بری بهداشت روستا تا با همون دستگاه ساده صدای قلبشو بشنوی خیالت راحت بشه

البته میتونی یه چیز شیرین یا یه تیکه یخ بخوری 5 دقیقه به پهلوی چپ دراز بکشی و حرکتاشو چک کنی

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.

مرسی خانوما چون شوهرم سفر کاری رفته و تنهام هفته دیگه وقت متخصص دارم خیلی ترسیدم دیشب خوابم نمیبرد همش منتظر تکون بود فقط به کمر دراز کشیدم چند تا حرکت ضعیف حس کروم

مرسی خانوما چون شوهرم سفر کاری رفته و تنهام هفته دیگه وقت متخصص دارم خیلی ترسیدم دیشب خوابم نمیبرد ه ...

ولی اگه مرکزبهداشت دسترسی داری بروتاخیالتم راحت شه

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز