2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه جنبه نداریم ماها

شب اول زلزله اومد نمیدونم چجوری هایپرا بازکرده بودن!!!! انگار قراره قحطی بیاد بجای زلزله پمپ بنزینا ک هیچی

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  
اخه جنبه نداریم ماها شب اول زلزله اومد نمیدونم چجوری هایپرا بازکرده بودن!!!! انگار قراره قحطی بیاد ...

یه سری ها دویده بودن سمت جاده های خروجی، اونجا هم کوه ریزش کرده بود .. عزرائیل بخواد جون کسی و بگیره، هر قدمی هم برداره برای فرار، فقط خودش و نزدیک تر کرده

اخه جنبه نداریم ماها شب اول زلزله اومد نمیدونم چجوری هایپرا بازکرده بودن!!!! انگار قراره قحطی بیاد ...

حالا تهران اینجوریه

ولی اینهمه روستا و شهرایی که بافت فرسوده داشتن و با یه زلزله 6 ریشتری کلی تلفات دادن چی؟

من تخصصی ندارم، ولی اگر واقعا بشه و اینکارو نکنن اشتباهه

جون عزيزه مخصوصن بچه ادم باور كن من خودم اگر راجع ب بچم احتياج باشه هايپر ك عيچي دست ب هر كاري ميزنم مردم ما اموزش نديدن خب چه كنن ضمنن شب اول مسئولين با حقيقت برخورد كردن بعدش نميدونم چي شد😶😶😶😶

یه سری ها دویده بودن سمت جاده های خروجی، اونجا هم کوه ریزش کرده بود .. عزرائیل بخواد جون کسی و بگیره ...

اخه تهرانو کرج همینجوریش تو ساعتای عادی ترافیکو شلوغ پولوغه بعد همه درمیان از خونه هاشون نمیشه تکون خورد.اگه اطلاع رسانی کنن قبل زلزله خودمون خودمونو ب کشتن میدیم

یه سری ها دویده بودن سمت جاده های خروجی، اونجا هم کوه ریزش کرده بود .. عزرائیل بخواد جون کسی و بگیره ...

اخه فرار اونجوري خطرناك تره ولي مردم چه ميدونن چيكار كنن

جون عزيزه مخصوصن بچه ادم باور كن من خودم اگر راجع ب بچم احتياج باشه هايپر ك عيچي دست ب هر كاري ميزنم ...

اره اینو قبول دارم ولی خدایی یکم خودمون باید رعایت کنیم همون شب اول ی خانوم باردار سمته خودمون هول کرده بود کیسه ابش پاره شدو داشت زایمان میکرد ب زور بهشون راه دادن هم جون اون خانم هم بچش تو خطر بود. امروز داشتم ی برنامه میدیدم میگف از وقتی ک مردم ما ب هم رحم نمیکنن خداهم بهمون رحمی نداره ن بارون ن برف همش شده زلزله.. یکم بهم رحم کنیم تا خدا خودش بهمون رحم کنه