2777
2789
از چی بد ترسیدی ؟؟؟

😢😢ترسیدم قبلااالانم ک اززلزله ترسیدم بدترشدم امروزم‌ی نفربدمنوترسوندنمیدونست ترسیدم خیلی اوضام بهم ریختس 😢😢باکوچکترین صدامیپرم حتی صدای راه رفتن😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از ترس رعشه گرفتم بعد از زلزله اصلا شبا خوابم نمیبره تا شش و هفت صبح بعدش تا ده میخوابم باز بیدارم کلافه ام از بی خوابی

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
نترس عزیزم. ایه 41سوره ی فاطر و بخون. منم مث شمام فقط توکل کردم ب خدا و خودم. همسرم و دخترامو مادرم ...

😢😢فقط ترس اززلزله نیس ک کلاترسیدم ازقبل زلزله اینجوربودم ن ب این شدت امابودم حالت تهوعابیقراریا استرساحالموبدمیکنه بخدارنگم پریده دستوپاهام همش میلرزه😢😢باصدای پا میپرم

شما ها هم همش فکر میکنین پاهاتون میلرزه یا سرتون گیج میره

من سرم گیج می ره ی بار با ترس زلزله جوری از خواب پریدم که قلبم تو دهنم بود بعد نگو سرم گیج می رفت نگاه لوستر کردم دیدم شدید تکون می خوره خیز برداشتم سمت در که شوهرم گرفت من گفت نترس زلزله نیست 

همه چی گرون کردن الا جون آدما 

وای از دست دیجی استایل و دیجی کالا کاش تو سایت زلزله بیاد این پیام شوت شه بره تو ناکجا اباد گم و گور شه من ب خوام خریدم کنم بمیرمم نمی رم از تو بخرم دیجی استایل بس که حرصم دادی

من سرم گیج می ره ی بار با ترس زلزله جوری از خواب پریدم که قلبم تو دهنم بود بعد نگو سرم گیج می رفت نگ ...

سری اولش ماسرسفره بودیم اومدباصدای وحشتناک قطع برق سری دومم خواب بودم تافهمیدم رفتیم بیرون توراه پله بودم ک دومیش اومد

سری اولش ماسرسفره بودیم اومدباصدای وحشتناک قطع برق سری دومم خواب بودم تافهمیدم رفتیم بیرون توراه پله ...

ما سری اول داشتیم فیلم نگاه می کردیم دومب هم تازه ی دره چشمام خواب گرفته بود من بعد دومی بیشتر ترسیدم اونقد هم دلم برا کرمانی ها و کرمانشاهی یا می سوزه همش می گم اون طفلکا چی می کشن 

ما سری اول داشتیم فیلم نگاه می کردیم دومب هم تازه ی دره چشمام خواب گرفته بود من بعد دومی بیشتر ترسید ...

من رنگم پریدکل بدنم میلرزیدتادوساعت گریه میکردم کل بدنم لمس شده بودازشدت گریه وترس😢سری دومم بااهمین وضع اینقدرترسیده بودم جیغ میزدم‌سری دوم 

ما سری اول داشتیم فیلم نگاه می کردیم دومب هم تازه ی دره چشمام خواب گرفته بود من بعد دومی بیشتر ترسید ...

همسایه های ماک ازاون هفته بیرونن توچادرن فقط ماخونه ایم ترسمم بیشترمیشه طبقه سومیم😢😢😢