ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من دارم عربیههه خواهرم برام از دبی خریدش انقد عالیه دیوااانه کننده وقتی میزنم از بیرون اتاق میفهمن ولی الان خستمه پاشم عکسشو بگیرم در مواقعی که میخام برم بیرون بزنم تو خونه هم از حموم میام بیرون وازلین شکلاتش رو میزنم
دختر داییم از دبی برای خودش ست کامل خریده بود و برای دختر خواهرم هم یه اسپری خوش بو کنندش رو سوغات آورده اسی محشره محشر
هر اسپری سه تومن اینا هست شایدم 4
عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏
اون سی و سه تومنی زیاد میمالی مثل چرک میشه رو بدن ایندفعه ۸۰ تومنی بخر عالیه😂ته هزینه های ما لاکچری ...
من که زاج میزنم 😂😂😂
عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏