2777
2789

دلم میخواد افاده ای باشم

از خاکی بودنم خیلی ضربه خوردم

کسایی که اصلا شان و شخصیتی ندارن فکر میکنن با افاده هاشون خیلی بهتر از من هستن ولی واقعا دست خودم نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باکسانیکه حس خوبی دریافت میکنم ودوسشون دارم بینهایت خوشبرخورد وگرم ومهربونم

ولی امان از روزی ک از یکی دلخور بشم وبدجور ناراحتم کنه جوری بقول شماها قیافه میگیرم ومحلش نمیدم ک مورد داشتیم ب مادرشوهرم گفته من میترسم ب عروست تبریک بگم زایمانش رو😌😂

اصن افاده ای یعنی چجوری

خودتو برتر از دیگران حس کنی وچشمو ابرو بیای.یا کارای کوچیک بقیه رو بادیده تحقیر بنگری.مثلا یکی کیف خریده باچه ذوقی اصلا نگاه نکنی بگی یه کیف هم ارزش ذوق داره چه ندید پدید

وای تاپیکی که برای زشتازده بودن متحیرشدم چطوری انقد خودشیفته ان ؟؟؟؟ازخدا نمیترسن؟ازفردای خودشون آگاهن ؟نمیدونن بایه سکته یاتصادف ویلچرنشین میشن،میگن آدمای بد توی صورتشون نمود پیدا میکنه؟الان تموم سارقا وقاتلا وهرزه هاو.. زشتن؟؟واقعا متاسفم برای این سطح شعور ملت

به بعضی کاربرا فقط بایدبگیم چه سری چه دمی عجب پایی...درغیراینصورت به محض گفتن بالا چشمت ابروئه متهم به حسادت وعقده میشیم ومشمول این دعا که انشاالله خدا بهمون آرامش بده 😅

بله یه کسی میشناسم اونقد فیس وافاده داره همش پیف پیف میکنه شوهرش وخونواده شوهرش هرکاری میکنن میگن نکنه بهش بربخوره نکنه ناراحت بشه نکنه ازمهمونی خوشش نیومد نکنه غذا باب میلش نبوده فکر کن برادرشوهر کوچیکش میگفت بجای خونوادم تواوکی بده که من این دخترو بگیرم یانه مادرشوهرشم هرجا میشینه قربون صدقه همین عروس میره😐😐

من کلا توی جمع ادم کم حرفی هستم کلا خجالت میکشم زود با کسی اوکی نمیشم بعد بقیه فکر میکنن خودمو میگیر ...

اره مث خواهرم حتی منم گاهی فکر میکنم چقد مغروره درحالیکه هم خجالتیه هم شرکت در هر بحثی براش جالب نیس خیلی چیزا که بقیه دربارش حرف میزنن براش بیخوده

بله یه کسی میشناسم اونقد فیس وافاده داره همش پیف پیف میکنه شوهرش وخونواده شوهرش هرکاری میکنن میگن نک ...

درسته من اولین بار اصلا جوش نمیگیرم و مغرورررر دفعه دوم یکی دیگه میشم.

اینی که گفتی درسته از وقتی خومو میگیرم شوهرم عااالیشده امیدوارم خدا دلگیر نشه که مجبورم