2777
2789

وقتی فرد میخواد با کسی ازدواج کنه که قبلا ازدواج کرده، حتما حتما باید با همسر قبلی او صحبت حضوری و رو در رو داشته باشه. مخصوصا اگه مرد سابقه ی طلاق در زندگی اش بوده، خیلی خیلی واجبه که فرد خواستگاری شده با زن سابقش صحبت کنه.

اگه فرد حاضر نیست که مشخصات و آدرس همسر قبلیش رو بده و اجازه ی تحقیق کردن رو نمیده، احتمال تکرار مسئله ای که باعث طلاق شده در زندگی بعدی تقریبا حتمی هست. ازدواج نکردن باهاش اکیدا توصیه میشه.

همسر قبلی ممکنه بترسه و دروغ بگه یا خیلی از مسائل رو نگه به همین دلیل باید بهش این اطمینان رو بده که اطلاعاتی که فرد میگه جایی درز نمیکنه و اگه به خاطر حرف های شما تصمیمی گرفته بشه، این تصمیم به شما و توضیحاتتون نسبت داده نمیشه.

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از همسر سابق این موارد رو بپرسه:

1. علت طلاق چی بوده:

طبیعیه کسی که طلاق گرفته مسائلی که دلیل طلاقش بوده رو نگه. یا حتی بعضی وقتها علت رو به دروغ به همسرش نسبت بده و همه چیز رو وارونه جلوه کنه. پس خیلی واجبه که حتما با همسر سابقش صحبت بشه و علت طلاق رو از همسر سابقش هم بپرسه.

2. سیر طلاق

کی درخواست طلاق داده؟ مسیری که طی شده چطوری بوده و فرد چه واکنش ها و رفتارهایی از خودش بروز داده

3. وضعیت بعد از طلاق

همسر سابقش به بازگشت به زندگی میل و قصدی داره یا نه

4.  مسائل حقوقی و رفتاری بعد از طلاق

در برخی طلاق ها به دلیل مسائل حقوقی، پرداخت مهریه و.. یا رفتارهایی مثل انتقام گیری، روابط با سایر اعضا خانواده باعث شده که هنوز رابطه به صورت کامل قطع نشده باشه و رفتارهای مزاحم میتونه زندگی بعدی رو تحت تاثیر قرار بده. لازمه درباره این مسائل صحبت بشه.

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

5. از ویژگی های فرد در همه ی زمینه ها صحبت بشه.

همسر قبلی ویژگی ها و رفتار ها و واکنش های فرد رو میدونه و میتونه برای شناخت کمک زیادی بکنه و اینقدر این مسیر مهم هست که هیچ مسیر شناختی جایگزینش نمیشه.

• نوع تفکر به زندگی مشترک، همسر و نحوه ی مدیریت زندگی
  • اعتقادات وی، میزان تقید و تعهد عملی
  • روحیات فرد
  • نحوه ی مدیریت مالی
  • روابط خانوادگی و شکل تعامل و میزان و نوع رفت و آمدها و شیوه ی رفتاری خانواده
  • منش رفتاری در مواجهه با دیگران و مسائل زندگی
  • مقدار، نحوه و عملکرد فرد در فعالیت های جنسی

6. توجه به توضیحات به جای مواضع

توضیحاتی که همسر سابق درباره فرد میگه ارزش داره و موضع گیری ارزشی نداره.

مثلا اگه همسر قبلی گفت:

• بد بود
  • ارزش زندگی کردن نداشت
  • وابسته بود
  • به درد همسری نمیخورد

نباید از مواضع بالا به تصمیم رسید بلکه باید بپرسید

• چکار میکرد که میگین بد بود؟
  • رفتارهاش چی بودن که میگین ارزش زندگی نداشت؟
  • از وابستگیش توضیح میدین

7. انجام جستجو های تکمیلی در صورت لزوم

اگر همسر سابق توضیحاتی داد و به نظرش کافی نبود فرد میتونه از والدین و خانواده درجه اول همسر سابق هم سوال کنه

8. تحلیل نتایج گفت و گو

اگه فرد از طلاق پشیمونه و از شریک زندگی قبلیش حمایت و دفاع میکنه نشانه های مثبتی در ارزیابی فرد محسوب میشه

از همسر سابق این موارد رو بپرسه: 1. علت طلاق چی بوده:طبیعیه کسی که طلاق گرفته مسائلی که دلیل ط ...

اتفاقا بدتر میشه اگه درموردش پرس و جو بشه 

مرد غرور داره 

بعدم مسلمه که یجور حرف میزنه که نخواد همسر سابقش ازدواج کنه