2777
2789
آره عزیزم ازدواج اولت خیلی زود بوده الان از زندگی راضی هستی؟

آره خودم خواستم اون موقع که لعنت بر خودم باد.😔😔

آره عزیزم خداروشکر راضیم.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

من اولین بار 16 سالگی ازدواج کردم البته یه ازدواج به اجبار خانواده و اجباری که باعث شد تمام زندگیم ن ...

الان چیکار میکنی 

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید رویای بوسیدنت.... به عشق تو چشمامو خواب میکنم...🤰👩🍼دختر بهاری من هر روز داریم به روز دیدارمون نزدیک تر میشیم😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خودم خواستم اون موقع که لعنت بر خودم باد.😔😔آره عزیزم خداروشکر راضیم.

منم با ازدواج اولم نابود شدم🥲🥲💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید رویای بوسیدنت.... به عشق تو چشمامو خواب میکنم...🤰👩🍼دختر بهاری من هر روز داریم به روز دیدارمون نزدیک تر میشیم😍😍

الان چیکار میکنی

هر روز میمیرم و زنده میشم نمیشه توی چند جمله زندگیمو تعریف کنم تا کسی همه چیزو در موردم ندونه نمیتونه قضاوت درست کنه رنجی که میکشم رو کسی نمیتونه درک کنه چون جای من نبوده من خیییلی تنهام هیچکسو ندارم خیلی سخته پدرو مادرو خانواده نداشته باشی دوست واقعی هم نداشته باشی یه برده زندانی هم باشی و پاره تنت رو هفت سال ندیده باشی حتی صداشو نشنیده باشی هر شب خواب جگرگوشه ات رو ببینی و از دلتنگیش توی تنهایی اشک بریزی خیلی سخته 😔

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

هر روز میمیرم و زنده میشم نمیشه توی چند جمله زندگیمو تعریف کنم تا کسی همه چیزو در موردم ندونه نمیتون ...

الهی بمیرم برات 

پس کجا زندگی میکنی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی بمیرم برات پس کجا زندگی میکنی

الان سه ساله که دوباره ازدواج کردم ولی شوهرم یه آدم روانیه مریضه که اختلال شخصیت خودشیفته داره یه روزم آرامش ندارم چون یه برده ام نه یه زن ولی جایی برای رفتن ندارم هیچکسیو ندارم هیچ پول و امکاناتی ندارم مجبورم به تحمل این خفت و خاری 😭 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

الان سه ساله که دوباره ازدواج کردم ولی شوهرم یه آدم روانیه مریضه که اختلال شخصیت خودشیفته داره یه رو ...

این شوهر سومته؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان سه ساله که دوباره ازدواج کردم ولی شوهرم یه آدم روانیه مریضه که اختلال شخصیت خودشیفته داره یه رو ...

عزیزم ناراحت شدم چرا دوباره ازدواج کردی؟ لاقل برای ازدواج های بعدیت کمی تحقیق میکردی مطمعن میشدی بعد 

2790
2778
2791
2779
2792