2777
2789
بعد میگن این هزینه ها همش می‌ره واسه مواد دندون و چیزی واسمون نمی‌مونه🤷🏻‍♀️هعیی

این درآمد از دندون پزشکی نیس ، چون هنوز دانشجوام ولی ترم ۴ میریم کلینیک

بعدشم این همه نخوندیم که تهش هیچی برامون نمونه که💁‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برنامه نویس وبم از برنامه نویسی تقریبا 30 تومنامنیت وب کار میکنم همیشه کار نیست ولی باشه حدود 50 تا ...

سلام عزیزم من رشتم مهندسی کامپیوتره به نظر شما کجا برم این ترم کارآموزی، یه شرکت پیدا کردم ورد پرس یاد میده به نظرتون خوبه کلا نمی دونم چی برم یاد بگیرم چه حوزه ای شما برای برنامه نویسی وب چیا یاد گرفتید 

ممنون میشم راهنمایی کنید من ترم 5 هستم 

استخدام بشی حقوقت چقدر میشه؟؟؟

بستگی به شیفت کاری هم داره

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود                                                                                        

این درآمد از دندون پزشکی نیس ، چون هنوز دانشجوام ولی ترم ۴ میریم کلینیکبعدشم این همه نخوندیم که تهش ...

منم نگفتم هیچی براتون نمونه. گفتی هفتگی فلان قیمت، واسه اون گفتم . انصاف توی هرکاری لازمه.

عزیزم تو از کجا شروع کردی ؟ دوره دیدی ؟ بعدش چیکار کردی؟

راستش من به صورت رسمی دوره خاصی ندیدم. خودم بهش علاقمند بودم و تا تونستم از هر جایی اطلاعات کسب کردم.بعدشم سرمایه گذاشتم و کارگاه زدم . اینم بگم ، شاید قسمت طراحیش برای یه خانم راحت باشه ولی قسمت ساخت و اجراش مناسب شما نیست.چون هم سنگینه هم خطر ناک و احتیاج به دانش فنی زیادی داره

راستش من به صورت رسمی دوره خاصی ندیدم. خودم بهش علاقمند بودم و تا تونستم از هر جایی اطلاعات کسب کردم ...

قسمت طراحیش رو چجوری حرفه ای شدی ؟ مگه شما آقا هستین؟🙈ببخشید من پست قبلی اونجوری گفتم فکرکردم خانوم هستین.