2777
2789
مراسم عقد و طلا و شیربها جالبه من شیر مادر هم نخورده بودم شیربها میخان پونصد میلیون...

شیربها ک کسی نمیگیره دیگ فقط یخچال و تلوزیون لباسشویی پای داماد بجای شیربها ... طلاهم ی حلقه ونشون وسرویس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو اصلا مجبورم کردن الان که خودم کنار اومدم دیدم نامزدم پسر خوبیه و عاشقمه اوکی شدم اینا برعکس شدن ...

اگه  خب این زندگی و دوست داری باید براش بجنگی مقابل عمت وایسا باید بدونن که تو تنها تصمیم گیرنده زندگیتی

شیربها ک کسی نمیگیره دیگ فقط یخچال و تلوزیون لباسشویی پای داماد بجای شیربها ... طلاهم ی حلقه ونشون و ...

واسه ما اینطوری نیست جهیزیه کامل با خونواده دختره شیربها با پسر نامزدم بهشون گفت طبق رسوم خونوادگی خانواده پدر خودش اینا 120 تومن شیربها میده+ نصف جهیزیه چیکارا کردن خونوادم😐💔خب از کجا بیاره یه میلیارد انقد سخت میگیرن

عیزم من نگفتم افتخاره که میگی اسی به خودش بیاددقت کنی هم گفتم نمونه دولتیم و تجربی میخونم عجب

من تو رو نمیگم 

اون کاربر گفت بعضی ها افتخار میکنن 

تو که درست خوبه هزار آفرین تمرکزت رو بذار روی همون موفق شو اون موقع دهن عمت هم بسته میشه

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت