2821
2789
با هات لج میکنه باهاش صحبت کن

اونم هس ولی کلا مدلشه چون خودش تو سر و صدا خوابش میبره باور نمیکنه من بدخوابم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
اونم هس ولی کلا مدلشه چون خودش تو سر و صدا خوابش میبره باور نمیکنه من بدخوابم

دقیقا برعکس منو همسرم همسرم با کوچیک ترین صدا نمیتونه بخوابه حالا من هر جا با شم سر صدا باشه نباشه میخوابم خیلی خوب خوابم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا برعکس منو همسرم همسرم با کوچیک ترین صدا نمیتونه بخوابه حالا من هر جا با شم سر صدا باشه نباشه م ...

ای وای خیلی بده ، آرزومه راحت بخوابم اوج خستگیم تا همه نخواهند و امن و امان ساکت نباشه خوابم نمیبره

ای وای خیلی بده ، آرزومه راحت بخوابم اوج خستگیم تا همه نخواهند و امن و امان ساکت نباشه خوابم نمیبره

خیلی بده نه من اصلا اینطوری نیستم رو سنگ باشه میخوابم وسط عروسی باشه میخوابم تو ماشین باشه میخوابم بچهام بیدار باشن میخوابم کلا خیلی خوش خوابم😂

خیلی بده نه من اصلا اینطوری نیستم رو سنگ باشه میخوابم وسط عروسی باشه میخوابم تو ماشین باشه میخوابم ب ...

عالیه عزیزن خداروشکر قدرشو بدون من سالهاست در آرزوی یه خواب بیشتر از ۵ ۶ ساعت و راحتم ، تا صب ده بار بیدار میشم

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز