2777
2789

دوست دارم کار کنم ولی نمیشه از اون ور هم میگم شوهرم پرو میشه حتی دیگه غذا درست نمیکنم شوهرم باهام قهره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل شما 

نه پول دارم نه هنر خاصی ولی خدا رو دارم 

واقعا داغونم با اینکه شوهرم همه جوره هوامو داره ولی من احساس عزت نفس ندارم 

احساس بدی دارم که به درد هیچ کاری نمیخورم 

میخوام کاری یاد بگیرم ولی پول ندارم شوهرمم فقط واسه چیزی که مورد تایید خودشه بهم پول میده 

شما دیگه زدی ب گشادیکار ک نمیکنی کار خونه ام نمیکنی غذام نمیزاری ...کار مفیدت در طول روز چیه

شاید این بنده خدا افسردگی گرفته 

همیشه که آدم حالش خوب نیست همیشه که نباید خونه از تمیزی برق بزنه 

برو پیش یه مشاور تا راهنماییت کنه تو که بلد نیستی زندگی کردنو چرا میری تو زندگی یه آدم که اونم کنار ...

تا حالا برات مشکل پیش نیومده ناراحت بشی؟

تا حالا افسرده نشدی ؟

احساس بد نداشتی؟

شاید این بنده خدا افسردگی گرفته همیشه که آدم حالش خوب نیست همیشه که نباید خونه از تمیزی برق بزنه

همیشه قرار نیست برق بزنه ولی ادم باید ی کار مفیدی انجام بده 

ب افسردگی هم زیادی نباید بها داد

تا حالا برات مشکل پیش نیومده ناراحت بشی؟تا حالا افسرده نشدی ؟احساس بد نداشتی؟

عزیزم بله برام پیش اومده 

احساس بد از چی؟

کسی که ازدواج می‌کنه حداقل باید کار های خونه رو انجام بده 

خودمم نامزد دارم

شاید این بنده خدا افسردگی گرفته همیشه که آدم حالش خوب نیست همیشه که نباید خونه از تمیزی برق بزنه

افسردگی چیز خوبی نیست باید خودشو نجات بده 

وگرنه مادر شوهر اصلا کل خانواده شوهرش میریزن رو سرش بیشتر افسردش میکنن 

باید خودش مشکلش رو حل کنه تا کسی ضعف نگرفته ازش

افسردگی چیز خوبی نیست باید خودشو نجات بده وگرنه مادر شوهر اصلا کل خانواده شوهرش میریزن رو سرش بیشتر ...

من درگیر افسردگیم  آدمای افسرده حالشون خوب نیست چرا خوب نیست نمیدونن یه عالم دلیل داره که قسمت بزرگیش شامل اطرافیانه 

کسی که دست و پاش شکسته سرطان داره و.... آدما میبینن میگن آخی فلانی اینجوره رعایتشو میکنن آدم افسرده هیچ کس دردشو نمیفهمه درمان؟؟

مشاور ؟روان شناس؟روان پزشک؟دارو؟جوتب نمیده فقط مخدره 

تنها درمانی که داره تو طب اسلامیه من بعد از ده سال جهنم بالخره خوشحال شدم خندیدم فکرکردم شجاع شدم نترسیدم خدا رو شکر

عزیزم بله برام پیش اومده احساس بد از چی؟کسی که ازدواج می‌کنه حداقل باید کار های خونه رو انجام بده خو ...

امید وارم تمام زندگیت مثل نامزدیت شیرین باشه اما فشار زندگی سنگین تر الان متوجه من نمیشی بذار جلو تر بری 

همیشه قرار نیست برق بزنه ولی ادم باید ی کار مفیدی انجام بده ب افسردگی هم زیادی نباید بها داد

همه مثل هم نیستن 

من ده سال درگیرش بودم به این فکر کن یک آدم شر و شیطون همیشه خندون دیگه نخنده 

افسردگی با مرگ فرقی نداره الان میفهمم ده سال سر بودم تو۲۵سالگی موهام سفید شده 

قضاوت اصلا راحت نیست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز