خوب ، متاسفانه مادر ها اینطورین . داداش من دو ماه پیش فوت شد ، مادرم درست نمیشه ، اگه برای مادرتون هست ، عملا ، نمیشه کاری کرد ، فقط تنها نباشه، اگر خواهر یا برادر و یا هر کسی باشه ، پیشش باشه . تنهایی براش سمه .
ببینید ، من رک گویی دادم و ببخشید ، اما دعا کردن ، سرطان رو شفا نمیده ، ولی به شدت لازمه که دعا بشه ، چون میتونه اثر بخشی خودشو با روش های دیگه داشته باشه و حتی روحا شما رو در فازی معنوی قرار بده گه احساس بهتری و عرفانی تری داشته باشید . منکر اثر دعا هم نیستم .اما خوب زندگی همینه !
همه ما انسان ها ،روزی میریم ، اتفاق های تلخ زندگی ، تلنگری برای انسان هاست که مهمانی در جهان هستیم .
در دنیایی فراتر ، همه ما دوباره هم دیگه رو شاد و سرحال خواهیم دید و فکر نکنید مرگ پایانه
دعا کنید ، دعا اثر بخشه، اما حقیقت رو هم بپذیرید.
در چنین شرایطی حفظ حالت روحی شما ، با کنار هم بودن و حرف زدن باهم دیگه ، دعا و عبادت حاصل میشه ، چه بسا با تلاش های درمانی ، نتیجه خوب هم حاصل شد . دعا هم یقینا هم در درمان و هم در حصول نتیجه مادی و معنوی ، تاثیر داره .
اما در هر حال کمی کلی تر به دنیا نگاه کنید و این مسیری هست که همه ما طی خواهیم کرد ،
در عرض دو ماه ، دو تن از عزیزانم رو از دست دادم . تنها چیزی که بیشتر بهش فکر می کنم خود این دنیا بود . آمدن ها ، رفتن ها ، بیماری ها ،
ولی معتقدم جهان زیباتری در انتظار ماست