2777
2789
عنوان

آی وی اف

700 بازدید | 20 پست

دوستای گلم من تصمیم به آی وی اف گرفتم ک برم این‌ماه اقدام کنم خییلی نگررانم😔که نشه

مشکلم پلی کیستیکم خاهش میکنم بیاین بهم بگین چی کارکنم چقد احتمالش هست با این مشکل😔😔

سه روز اول جز برای دسشویی پا نشو

بقیه روزا تا ازمایشت رو هم کارای سنگین نکن مخصوصا جارو برقی، در خد غذا پختن و اینا کار کن

اراااااامش و بی خیالی ، کتاب بخون و فیلم ببین

بی بی چکم نزار

وقتی یه شهر دیگه و نزدیک خانواده شوهر ازدواج میکنید، در واقع ازدواج نکردید به اسیری رفتید😒😒😒😒😒😒یک جور خودکشیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/164194/بارداری-با-میکرواینجکشن-icsi-سال-94

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ممنونم عزیزم😔

ببخشیدا

الان این شکلک چیه؟ با این روحیه میخای بری ای وی اف کنی؟؟؟؛😈😡😈😡😈

وقتی یه شهر دیگه و نزدیک خانواده شوهر ازدواج میکنید، در واقع ازدواج نکردید به اسیری رفتید😒😒😒😒😒😒یک جور خودکشیه
دفعه چندم گرفت؟دارو و امپول واسه باردار شدن امتحان کردی؟

اره امتحان کردم

دفه سوم