2777
2789

میخوام یه النگو اینه ای بگیرم کنارش بنظرتون بد نمیشه(؟الان پول یه النگو اینه ای دارم؟؟

من یه زنم که خیانت دیده داره با خیلی مشکلات دیگه دست پنجه نرم میکنم ... بیست یک سالمه این امضا میزنم به امید روزی که بیام از روزایی بگم که زندگیم دور از هر ادم کثیفی باشه امضام دیدی برام دعا کنید برای منو پسرم سر بلند باشیم 

پول اشتب شد 

من یه زنم که خیانت دیده داره با خیلی مشکلات دیگه دست پنجه نرم میکنم ... بیست یک سالمه این امضا میزنم به امید روزی که بیام از روزایی بگم که زندگیم دور از هر ادم کثیفی باشه امضام دیدی برام دعا کنید برای منو پسرم سر بلند باشیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتره بدی یه پلاک یا یه گل گوش 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بر ذهن منحرف🤣🤣🤣🤣🤣

🥲😂

ببخشید دول چیههه

پول عزیزم 

میشه یه کم بیشتر توضیح بدی الان النگویی که دستت هست هم آینه ای هستش ؟

و اینکه فقط عنوان تاپیکت دول که منظورت همون پوله 🙄🤦🏻😆

کاربر قدیمی 🌹🌱 یه لایک بکن یا جواب بده ببینم خوندی یا نه 

دول ینی پول 😶‍🌫️ اگه پولشو داری بخر النگو آیینه ای قشنگه

دارم ولی ابجیم میگه بده النگو ها شکل هم نباشه 

آره بخر منم یه النگو ۸ ضلعی گرفتم با دوتا آینه ای نماش قشنگ شده 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

میشه یه کم بیشتر توضیح بدی الان النگویی که دستت هست هم آینه ای هستش ؟ و اینکه فقط عنوان تاپیکت دول ک ...

عزیزم نوشتم اشتباه شد 

نه اون اینه ای نیست 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز