2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از چی میترسی منم موقع دخترم میترسیدم اما ترس نداست اتاق عمل که چیزی نداشت بعدم پرده کسیدن و صدای گری ...

ازدرد بعدش میترسم

When every where  was dark💗I saw the color of your love
عزیزم ادرس تاپیک جامع اقدامیای پسر رو داری؟ یه تاپیک بود ادمینش خودش پسرباردار شده بود با تغذیه

نه گلم ندارم ولی سرچ کنی هست اقدامیهای پسر . یه گروه دارن. 

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون
چهار تخمه و موز بده شوهرت ده تا پسر پشت هم میاری

نه یکی بَسَمه 😂😂😂😂

عزیزم چهارتخمه چیه؟ همون تخم‌شربتی؟ یا فرق داره ؟ بعد من تواینترنت تخم‌هویج خوندم اونم اثرداره؟ بعد دکتر طب سنتی برای یه مشکل دیگه ام ( تنبلی تخمدان جزیی دارم ) بهم رازیانه و بومادران داده . اونارو نباید بخورم درسته؟

وای ببخشید چقد زیاد سوال کردم😙😙😙

نه یکی بَسَمه 😂😂😂😂 عزیزم چهارتخمه چیه؟ همون تخم‌شربتی؟ یا فرق داره ؟ بعد من تواینترنت تخم ...

منم شوهرم صعف اسپرم داشت

چهار تخمه..شامل گردو.پسته.فندق.بادام رو بریز آسیاب کن..یا همینجوی هم میتونه بخوره

بعد کیت تخمک گذاری بگیر..هر وقت خط کیت کم رنگ شد اقدام کن..پر رنگ شد اقدام کن.روز بعد هم کم رنگ تر میشه بازم اقدام کن

منم شوهرم صعف اسپرم داشت چهار تخمه..شامل گردو.پسته.فندق.بادام رو بریز آسیاب کن..یا همینجوی هم میتون ...

وااای من فکرم کجاها رفت تخم‌شربتی😅😅😅😅

اوکی ممنون از پاسخگوییت دوستم‌. انشالله که زایمان راحت و مثل اب خوردن داشته باشید😍😍

بستگی به مقاومت بدنت در برابر درد داره

من خودم که خیلی حالم خوب بود و درد کمی داشتم که اونم با مسکن بر طرف میشد

سلام حضرت باران💗سلاام قرص قمر💗زمین که لطفی ندارد! از آسمان چه خبر؟ اللهم عجل لولیک فرج