2777
2789
مرسی و خب یه جورایی بخاطر وضع مالی هم هست و علاقه

خب دیگه اجبار هم کنارشه و ممکنه باعث انگیزت بشه 

موفق بشی حالا توی چه رشته ای میخوای معلم بشی ؟ 

کاربر قدیمی 🌹🌱 یه لایک بکن یا جواب بده ببینم خوندی یا نه 

خب دیگه اجبار هم کنارشه و ممکنه باعث انگیزت بشه موفق بشی حالا توی چه رشته ای میخوای معلم بشی ؟

وخب یه چیز سخت‌تر دیگم این هست که من رشتم تجربی بوده ومیخوام کنکور انسانی بدم اونم بعد چند بار کنکور دادن 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وخب یه چیز سخت‌تر دیگم این هست که من رشتم تجربی بوده ومیخوام کنکور انسانی بدم اونم بعد چند بار کنکور ...

خب کلا برای درس های کنکوری سه ماه کافیه میتونی فیلم ببینی توی کانال های تلگرامی هست ( هر چند من نمی‌بینم چون عذاب وجدان میگیرم ) و اینکه دروس عمومی هم میتونی فیلم نگاه کنی و اینکه نمونه سوال بزنی 

خب کلا برای درس های کنکوری سه ماه کافیه میتونی فیلم ببینی توی کانال های تلگرامی هست ( هر چند من نمی‌ ...

عمومیام فوله چون پارسالم وقت براشون زیاد گذاشتم فکر نکنم لازم باشه همه رو هم فیلم ببینم منبع تست ندارم فعلا🥲

معجزه خود تویی ...🩵🌱

عمومیام فوله چون پارسالم وقت براشون زیاد گذاشتم فکر نکنم لازم باشه همه رو هم فیلم ببینم منبع تست ندا ...

آها پس ببین برو دفترچه بارم بندی امسال رو دانلود کن و ببین سال چاپ کتابی که امسال ازش امتحان نهایی می‌گیرن کدومه شاید تغییر کرده باشه یه جاهایی از کتاب 

بعد برای کتاب تست میتونی دست دوم بگیری یا بری توی کانال های تلگرامی هم کتاب تست های معروف هست هم جزوه های فرهنگیان 

میتونی ترم جدید مرخصی بگیری و بخونی تمام وقت

یه ترم مرخصی گرفتم قبلا تحت هیچ شرایطی مامان بابام نمیذارن میرم ترم سه تازه بخاطر اون ترمم کلی سرزنش شدم

معجزه خود تویی ...🩵🌱

یه ترم مرخصی گرفتم قبلا تحت هیچ شرایطی مامان بابام نمیذارن میرم ترم سه تازه بخاطر اون ترمم کلی سرزنش ...

خب پس واحد های کمتری بردار برو کتابخونه ی دانشگاهت بخون تا عصر خونه هم نیا تا با سرکوفت و کنایه ناراحت و ناامید نشی 

خب پس واحد های کمتری بردار برو کتابخونه ی دانشگاهت بخون تا عصر خونه هم نیا تا با سرکوفت و کنایه نارا ...

کتابخونه حتما باید برم نمیدونی اینروزا از شدت فشاری که رومه همش دست درد ومعده درد شدید دارم

معجزه خود تویی ...🩵🌱

کتابخونه حتما باید برم نمیدونی اینروزا از شدت فشاری که رومه همش دست درد ومعده درد شدید دارم

معده درد با دست درد و کتف درد مرتبطه کن خودم همچین بلایی سرم اومد سر اینکه غذا نمی خوردم فرص کن همه چیز توی خونه باشه بعد تو اصلا گرسنت نشه و به قول معروف فتوسنتز کنی مواظب باش خیلی بده دردش بعد دیگه اینکه این سرکوفتا رو گوش کن ولی شنونده نباش و نذار روی تو تاثیر بذاره اونا هم فکر میکنن تو نمی تونی ولی وقتی انجامش بدی میفهمن اشتباه کردن و اینکه از همین الان سوالات مصاحبه رو بخون 

معده درد با دست درد و کتف درد مرتبطه کن خودم همچین بلایی سرم اومد سر اینکه غذا نمی خوردم فرص کن همه ...

وای مرسی که گفتی اتفاقا میخواستم ببینم مرتبطه یا نه دقیقا کتفم دستمم هست حتی بعضی موقع ها تا پشتمم تیر میکشه 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

وای مرسی که گفتی اتفاقا میخواستم ببینم مرتبطه یا نه دقیقا کتفم دستمم هست حتی بعضی موقع ها تا پشتمم ت ...

آره انگار که قلبته ببین توی یکی از این تاپیکا همین الان نوشتم 

غذات رو خوب بجو و لقمه های کوچیک بخور بعد شبا سعی کن ساعت خوابت تنظیم باشه و به موقع بخوابی ( من الان سرما خوردم یه وضعیه خدا نصیب نکنه ) بعد اینکه قرص امپرازول و پنتوپرازول خوبه ، روزانه یه لیوان آب سیب بخور شب ها غذای سنگین نخور ، استرس نگیر ( هر چند همیشه هست ولی میشه کمش کرد یا علتش رو فهمید و رفعش کرد میتونی نماز بخونی یا با خدا درد و دل کنی یا آهنگ شاد گوش کن چند دقیقه یا توی اتاقت چند دقیقه راه برو و ورزش کششی انجام بده یا هر حرفی چیزی یا درد و دلی که داری بنویس روی کاغذ خیلی خوبه ) بعد دیگه میتونی مفراح نعنایی بگیری با نشاسته از عطاری ( نصف پیاله مفراح نعنایی بعد از نهار و شام با یه نصف قاشق چایخوری نشاسته بریز توش حل بشه در جا بعد از بیست ثانیه خوب میشی ) خنکه کیف میده ، بعد دیگه معدت رو هم خالی نزار و هله هوله نخور 

آره انگار که قلبته ببین توی یکی از این تاپیکا همین الان نوشتم غذات رو خوب بجو و لقمه های کوچیک بخور ...

شیرین بیان هم خود گیاهش رو بگیر دم کن ( طریقه مصرف رو بگو توضیح بده بهت ) چهل روز بخوری خوب خوب میشی اصلا داروییه که همه متخصص های گوارش توصیه میکنن به ملت