2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حتما با کمال میل میام من خرم ابادم اگه واقعا خرم آبادی اسم بیمارستان بگو فردا میام

نه عزیزم قزوین ، ممنون از لطفت 

از روحیت خوشم اومد یکی مثل شما پیش ادم باشه ترسی نیس🌹

شکرت خدا❤
نه عزیزم قزوین ، ممنون از لطفت از روحیت خوشم اومد یکی مثل شما پیش ادم باشه ترسی نیس🌹

فدات بشم گل من  

انشالله زایمان راحت و بی استرسی تجربه کنی 

و قدم‌ دختر خانومت پر از برکت باشه💞💞

سلام عزیزم بسلامتی فرزنددار شدین.مبارکتون باشه.

ی سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنی.

من ذخیره تخمدانم ۱.۶۱ هست بهم استرس شدید دادن و شوک شدم...حرفای بدی دکتری که سونو کرد زد...اولین سونویی که رفتم قبل اقدام.هر سال چکاب دادم...بعد اونم چند جا دیگه رفتم میگن نرمالی...ولی ذهنم خراب شده افتادم تو استرس.

همسرمم سالمه...پریود منظم بود قبل اقدام و حتی ترشحات تخمک گذاریم...الان تو استرس افتادم که خوب نیست...خدا لعنتش کنه...هر ماه ۴ تا فولیکول بدون دارو دارم...امیدی هست؟ 

سلام عزیزم بسلامتی فرزنددار شدین.مبارکتون باشه.ی سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنی.من ذخیره تخمدانم ...

سلام عزیزم، اره صد در صد بچه دار میشی برا منم خیلی کمتر بود ذخیره تخمدانم اما بعد ۴ ماه بازدار شدم اونم ماهی یه بار اقدام کردم، اصلا استرس نداشته باش پزشک‌من خیلی ماه بود گفت با زیر یک هم اکثرا باردار میشن بهش فک نکن اصلا، زیر دلتو با روغن سیاه دانه ماساژ بده ، برات ویتامینی چیزی ننوشت؟

شکرت خدا❤
سلام عزیزم، اره صد در صد بچه دار میشی برا منم خیلی کمتر بود ذخیره تخمدانم اما بعد ۴ ماه بازدار شدم ا ...

ممنونم دلگرمی دادی...والا دکتر من انقدر ترسوندتم که هر روزم گریه شده...

هیچ ویتامینی نداد جز دی و ای...من خودم کیوتن و آوابست میخورم

اره اوابوست خیلی خوبه منم یه ماه خوردم خودمم توخونه بادکش انداختم زیر دلمو توام‌بکن، تو نت فیلمش هست راحته

شکرت خدا❤