2777
2789
عنوان

دستتون تو جیب خودتونه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 88 پست
جواهردوزی میکردم خیلی خوب بود همیشه پول داشتم چندماه پیش صاحب کارم یه فیلم مستهجن فرستاد من بازش نکر ...

چقدر بد کرده مردتیکه

خیلی خوب کاری کردی انشالله بهتر از اون کار برات پیدا میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاغلم دستم تو جیب همسرمه بیشتر😅به نظرم با توجه به شخصیت خودم، حتی اکر شاغل نبودم هم زن قوی ای بودم. ...

چه دراینده ازدواج کنم چ نکنم باید شغل داشته باشم چون برای من الزامیه ک خودم درامد داشته باشم وارد جامعه بشم و...

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

چقدر بد کرده مردتیکهخیلی خوب کاری کردی انشالله بهتر از اون کار برات پیدا میشه

پیدا نمیشه لامصب هم خوب پول میداد هم زیاد کار داشت رفتم یه تولیدی دیگه هم ماهی یه دونه کار داره هم چندرغاز میده با منت 

الان بی پول سخت میگذره

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

شاغلم باتوجه به اهدافم واقعا نیاز دارم که سرکار برم از کارمم لذت میبرم و حالم خوبه 

ولی نمی‌دونم بعد ازدواج بتونم همه کارا رو باهم هندل کنم یا ن یکی از درگیری ها ذهنیمه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

آره دستمون تو جیب خودمونه و خدا رو شکر که تو جیب مردم نیست

منظورم ازین تاپیک این بود ک فرد خودش شغل داره یا نه 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

شاغل نیستم استقلال مالی خیلی خوبه ولی من آدم کار کردن نیستم 😔

خودتو دست کم نگیر برو دنبال علاقت 

2790
2778
2791
2779
2792