2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوتا مصاحبه باید بدی یکی عمومی یکی تخصصی که عمومی همون سوالات مذهبی هست و تخصصی میری و راجب کلاس داری و ایناس و ازت بخوان شاید یه مبحث رو درس بدی بعد شمارتو میگیرن فضای مجازی تو کامللل چک میکنن به معدل و اینام بستگی داره و اگه نمره بالایی بیاری تو مصاحبه دبیری اگرم نه که اموزگاری

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️ ️

تراز کلم نزدیک ده هزارتجربه خاصی نبود واقعا مثل همون که همه میگن

تراز خود کنکور رشتتون؟

تراز کنکور فرهنگیان؟

و تراز معدل هر کدوم جداگانه چند بود 

چه رشته ای بودین و چی قبول شدین 

دوتا مصاحبه باید بدی یکی عمومی یکی تخصصی که عمومی همون سوالات مذهبی هست و تخصصی میری و راجب کلاس دار ...

میشه ی شماره ایی رو بدی ک خیلی کم باهاش تو فضای مجازی بودی ینی شماره اصلیت رو ندی شماره ایی رو بدی ک باهش فقط روبیکا داری؟

لطفا لطفا لطفا لایک نکنید ممنونم💙
دوتا مصاحبه باید بدی یکی عمومی یکی تخصصی که عمومی همون سوالات مذهبی هست و تخصصی میری و راجب کلاس دار ...

اره اینارو می‌دونم 

فقط میخواستم اونایی که رفتن تجربشونو بگن