2777
2789
مسلم هستالبته من الان خودم ۴۲سالم هستولی خوب شاید از ۲۶ اینا شده یه وقت ها فکر کروم فلان رفتار مادرم ...

نمیدونم دوسش دارم ولی گاهی میگم بابا من فلان کار رو دوست دارم فلان جا دوست دارم باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین یه وقتا شده فهمیدم من اشتباه میکردم البتهدلیل مامانت چیه ؟از نگرانی زیاد هست؟

خوب نگران که هسته انگاری ولی نمیدونم من حساس شدم یا حس هایی که دارم واقعی هست مثلا درک نمیکنه چی دوست دارم ددست دارم چیکار کنمچی بنفعمه،  من بزرگ شدممم،  

خوب نگران که هسته انگاری ولی نمیدونم من حساس شدم یا حس هایی که دارم واقعی هست مثلا درک نمیکنه چی دوس ...

میفهمم هم سخت باید اعتمادش رو جلب کنی که واقعا بزرگ شدی....و خوب واقعیت اینه که حتی اگر ۲۰سالته مامانت حس میکنه بچه ای  و واقعیت به نسبت سن مامانت هستی

وقتی برسی به اون سن میفهمی

اینکه چس به نفع هست هم حتما مامانت همون رو میخواد فقط نظرش با تو فرق داره

میفهمم هم سخت باید اعتمادش رو جلب کنی که واقعا بزرگ شدی....و خوب واقعیت اینه که حتی اگر ۲۰سالته ماما ...

قبول دارم درس نخوندم تا الان ولی از قیافه طرف معلوم نمیشه دختر خوبی یا نه،  کمکم کن شاید تونستم پاشم بخونم،  اصلا مگه همه چی درس شاید نخواستم بخونم خواستم شوهر کنم به کسی چههههه

قبول دارم درس نخوندم تا الان ولی از قیافه طرف معلوم نمیشه دختر خوبی یا نه، کمکم کن شاید تونستم پاشم ...

خوب پیشرفت آینده استقلال همه چی در درس خواندن هست

و باور کن هرجی خونه پدری سخت باشه اگر انتخاب همسر اشتباه باشه صد برابر سخت‌تره

باید اونقدر درس بخونی دز اجتماع باشی دانشگاه بری آدمها رو بشناسی که آدم مناسب خودت رو پیدا کنی

خوب پیشرفت آینده استقلال همه چی در درس خواندن هستو باور کن هرجی خونه پدری سخت باشه اگر انتخاب همسر ا ...

انشاءالله بخونم چی بگم درسام خیلی خوب بود ولی کم کاری کردم حال رحیم بدبود