tedyyyy مدیر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 258 عنوان ولنتاین | مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 27 پست برنامتون برای ولنتاین چیه 1403/11/07 | 16:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
giiiisssooooo عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 15841 ایشالا خوشگلم مچکر نازنین 🌹 لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
20221donyam عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 1087 اخه وقتی هزینه ی تولدش بالای ۵ میله من چیکار کنم ولنو😂😂😂😭 منم روز مرد ۶۵۰۰ خرج کردم ولنو واقعا نمیدونم چکار کنم در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱
سی_سی۱۸ عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1785 منم روز مرد ۶۵۰۰ خرج کردم ولنو واقعا نمیدونم چکار کنم ب خدا منم تولدش نزدیکه از ی طرفم خیلی ولخرجم خرجم واقعا بالاساون روز خرس سالیوان دیده بود از اون بزرگااز اونا میتونم بگیرم؟بهم گفت از اینا بگیر بزارم تو ماشینمقیمتشونم فک نکنم پایین تر از دوتومن باشهواقعا نمیدونمخودش چی؟اگه یادش نباشه چی😂😭
20221donyam عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 1087 ب خدا منم تولدش نزدیکه از ی طرفم خیلی ولخرجم خرجم واقعا بالاساون روز خرس سالیوان دیده بود از اون بزر ... منک واقعا سختمه دانشجوم و خرجم واقعا بالاس الان ب درجه ایی از نداری رسیدم واقعا دو هفته پیشم حدودا ۶۵۰۰ خرج کردم شاید از این بوم های کوچولو ک با رنگ دستشونو روش میزنن و تاریخ اشناییو میزنن بکیرم چون واقعا ترکیدم دو ماه پیشم تولدش بود ساعت گرفتم در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱
tedyyyy مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 258 من عاشق کسی بودم ، ازدواج کرد الان امسال برای هم ولنتاین دارن منم تنها 💔خدااااایاااااا کاش ، همسر م ... اخی عزیزمممم
tedyyyy مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 258 منک واقعا سختمه دانشجوم و خرجم واقعا بالاس الان ب درجه ایی از نداری رسیدم واقعا دو هفته پیشم حدودا ۶ ... خیلیم خوبه پایدار باشین
tedyyyy مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 258 ب خدا منم تولدش نزدیکه از ی طرفم خیلی ولخرجم خرجم واقعا بالاساون روز خرس سالیوان دیده بود از اون بزر ... چه عجیب تا حالا ندیده بودم پسر از دختر درخواست چیزی کنه مخصوصا عروسک
سی_سی۱۸ عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1785 منک واقعا سختمه دانشجوم و خرجم واقعا بالاس الان ب درجه ایی از نداری رسیدم واقعا دو هفته پیشم حدودا ۶ ... اون دیگه خودش باید درک کنه دانشجوییمن خودم خدایی پرتوقع نیستمحس کردم نامزدتم پر توقع نیسدیگه خودش میدونه کار نمیکنیدرک میکنههمین ک واقعا از الان استرسش و داریم و یادمونه کافیه
سی_سی۱۸ عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1785 چه عجیب تا حالا ندیده بودم پسر از دختر درخواست چیزی کنه مخصوصا عروسک رفتیم بودیم گل عقدمون بگیریمگفت بهم گفت بزاریم تو ماشینگفتم نوچ😂😂😂.چون اونجایی ک رفته بودیم خدایی گرون بود
20221donyam عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 1087 اون دیگه خودش باید درک کنه دانشجوییمن خودم خدایی پرتوقع نیستمحس کردم نامزدتم پر توقع نیسدیگه خودش می ... نه کار میکنم ولی درامد چندانی ندارم حدود ۱۱ تومناونکه توقع نداره میگ خرج زیاد کنی ب مامانت زنگ میزنم دعوات کنه😐ولی واقعل نمیدونم چی بگیرم در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱
سی_سی۱۸ عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1785 نه کار میکنم ولی درامد چندانی ندارم حدود ۱۱ تومناونکه توقع نداره میگ خرج زیاد کنی ب مامانت زنگ میزنم ... ست لباس بگیردورس بگیرتیشرتیاام ی خرس بزرگ واسه ماشینش😭😂😂
tedyyyy مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 258 رفتیم بودیم گل عقدمون بگیریمگفت بهم گفت بزاریم تو ماشینگفتم نوچ😂😂😂.چون اونجایی ک رفته بودیم خدایی ... یه کوچولو بگیر😂😂