2777
2789
داستانش چیه عزیزم

خیانت اما خیلی خوببه

ذغال اخته هم دو تا خانواده سنتی و غیر سنتی  که اون سنتی مذهبی هم هست و بعد ی ازدواج بینشون اتفاق میفته و هزار هزار دردسر واقعا قشنگه ببین اونم به درد جوانهای ما میخوره که اختلاف مذهب و فرهنگ چقدر دردسر ساز هست ولی خوبی کوتاهه و تموم هم شده یعنی تو نت همشو میتونی ببینی و حتماا ببین پشیمون نمیشی

اها ولی خیلی مسخره هستن به قول شما دستشونم باز بود اما نصف فیلم ما ارزش دیدن نداشت ولی حالا کنجکاو ش ...

تا ۳و ۴ اکثرا کپی هست بعدش نه ..یکیش ازدواج قباد هست که تو نسخه ایرانی شهرزاد زن دومش میشه اما تو نسخه ترکیش قباد شیرین رو کاملا طلاق میده بعد با شهرزاد ازدواج می‌کنه ..اسماشون هم نقش اصلی ها همون اسم ایرانیشون هست 

هم تو فیلم نت هست  هم فیلیمو ..دوبله هاشون متفاوته ..ببین کدومشو بیشتر میپسندی 

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792