ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزه من فحش دادن در هر شرایطی بده و مضمومولی حالا ک امکانش هست چرا کمک نکنه بچش بره سر زندگی
درسته ولی ما که شرایط اسی رو نمیدونیم شایدم کمک میکنه مگه میشه ادم به بچه خودش کمک نکنه میگم که بعضیا مثل داداش من زیاد از حد میخوان فکر میکنن تا پدرشون مرد باید همه ثروت بشه مال اونا و مادره هیچ پولی خرج نکنه ..
به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
فیلم سنتوری کیا دیدن؟برادر علی سنتوری مجرد و سن بالا علی رغم وضع توپ پدرش مجرد مونده و خانوادش ولش کردن پسره بیماری اعصاب گرفته از اونورم مادرش در حال روضه گرفتنه!!!چراغی ک ب خونه رواست ب مسجد حرامه چقد اینو باید گفت تا عمل بشه بهش
یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون
فحش دادن اسی بده قبولولی کار مادر شوهرشم اسراف پوله چند بار مشهد وقتی بچت سر زندگی نرفتهاین زیارت قب ...
مردی که تا ۴۰ نتونسته هیچ غلطی بکنه مقصر مادر پدرش نیستن دیگه پدر مادر گناه نکردن تا آخر عمر نگهبان بجه هاش باشن شوهر ایشون بیکاره ایشونم چشمش دنبال پول مادر شوهرش هست میگه پول ما رو هاپولکی کرده حالا چطوری؟میگه پدر شوهرم قبل مرگش زمین ها زده نام زدنش این شد هاپولی یعنی ؟خوب دلش خواسته بزنه به نام زنش
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍